2777
2789
عنوان

پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 85 پست

آخی عزیزم

سخته اما میگذره

به مو میرسه پاره میشه دوباره گره میزنی چون زندگی همینه 🙂

خداروشکر که خودت و مامان و همسرت سالم هستید خیلی زود دوباره مامان میشی 

تروخدا کاری نکن که مامانت و همسرت بیشتر از این غصه بخورند اصلا به خودکشی و اینا فک نکن  

کاش کنارم بودی بغلت میکردم 

۱۸هفته

این بار قبل بارداری برو آزمایش بده ببینن دلیل سقط هات چیه

خ سخته،بچه دیگ بزرگ شده بود

خدایا پسر این مادر دلشکسته رو زود بهش برگردون ایشالا این بار ک باردار شدی مشکلی پیش نیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم

منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم

چقدر مادرم اون مدت اشک ریخت و التماس خدارو کرد بهمون بچه بده 

جواب آزمایش اومد و از خوشحالی میلرزیدم

هر دوهفته میرفتم چکاپ

روزی که فهمیدم پسره اسمشو گذاشتیم محمد حسین

کرونا گرفتم و نشد تا حدود یک ماه برم چکاپ

رفتم سنوگرافی گفت خانوم درد نداری گفتم نه!  گفت بچه خیلی پایینه سریع برو پیش دکترت

رفتم و دکتر گفت اینقدر پایینه نمیتونم سرکلاژ کنم

چند روز استراحت مطلق بودم

شب های احیا بود و چقدر خودم و خانوادم التماس خدا کردیم

ولی نشد

آخرش زایمان کردم و محمد حسینمو سالم از دست دادم

الاهی قربون دستای مشت شدش برم

فدای پاهاش بشم که روی هم افتاده بود

چقدر اون شب تو بیمارستان زجه زدم که شب قبلش تو شکمم جاش گرم بود و امشب تو سردخونه و سردشه

یه تیکه از قلبم از همون موقع جدا شد...

خریداشو نگاه میکنم میخوام بمیرم از غصه

روزی نیست که بگم اگه بود الان چند سالش بود

اگه بود الان کجا بودیم و چیکار میکردیم

روزها دارم باهاش زندگی میکنم

دوسال گذشته و خدا دیگه بهم بچه نداده....

خدایا خودت آغوش ما منتظرا رو گرم کن...

۱۸هفته

کاص زودتر سرکلاژت میکرد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

۱۸هفته

ان شاالله خدا جاش برات سبز میکنه منم سال های قبل زایمان زودرس تو 28هفته داشتم خیلی خیلی سخت بود

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

اشکمو در اوردی،🥺😭😭😭انشالله خدا دوباره بهت ی تو دلی بده ک برات بمونه عزیزم

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

عزیزم چقدر دلم گرفت الهی حضرت رقیه نگاهی ب دل شکستت بندازن من ب ایشون علاقه خاصی دارم شما هم متوسل شو ازشون بخواه با دستای کوچیکشون حاجت دلتو حتما میدن 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

پشتم لرزید از نوشته های شما و اسی💔💔

خدارو قسم میدم به عزت و جلالش دل هردوتون رو خیلی زود شاد کنه و دوباره بهتون فرزند سالم با عمر طولاااااااانی بده ان شاءالله

🍒دخترم🍒قلب من💚

وااااای 

تا ته قلبمو سوزوندی

ایشالا خدایا ب زودی ی نینی خوشگل بهت میده

غمی ک شما و استارتر کشیدین قابل درک نیس و خ سخته، خدا جاشو واستون پر کنه