2777
2789

اگر تهرانین بهتون کلینیک سینوهه رو پیشنهاد میکنم که از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتروتراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشن

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com/

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

نه عزيزم گفت خيلي شديده و با كوچكترين بي احتياطي پاره ميشه  ورزشاش چيه اگر حوصله داشتيد بهم بگ ...

من دوتا دیسک دارم چهار و پنج پنج و شش. چهار پنج بدتره.            اوایل چهار پنج بود  یکسال میشه پنج و شش هم درگیر شده فیزیوتراپی خیلی رفتم آنچنان اثری نکرد            گردنبد ی مدت خیلی کم ببند بهتر میشی ورزش های تو نت بزن انجام بده تاثیر داره اما با شدت انجام نده کم کم.                  ویتامین گروه ب استفاده کن      

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکل دیسک گردن دارم

پریشب از درد نمیتونستم بخوابم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
يكماه بستم ولي همكارم (ايشون هم پزشك هستن ولي نه متخصص مغز و اعصاب)گفتن گردن بند يه شدت عضلاتت رو ضع ...

ضعیف می‌کنه ولی زیاد نبند.    مدت کم  یک هفته مثلا. نه دایم مواقعی کار انجام میدید کم کم که ورزش انجام بدی دیگه نبند چون بهتر میشی 

میشه بگید از چند سالگی درگیر دیسک شدید؟

و شغلتون

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
من یه مهره اش در رفتگی داشت دستام سوزن سوزن میشد بی حس میشد اخر سر هم نتیجه بر این شد که دیسک گردنم ...

بمنم دادن هیچ کدام خوب نبودن.  بدتر افکار منفی میکردم گذاشتم کنار

ضعیف می‌کنه ولی زیاد نبند.    مدت کم  یک هفته مثلا. نه دایم مواقعی کار انجام میدید کم ...

ممنون دوست گلم ،زندگي منو فلح كرده ديسك اميدوارم بهتر بشه و همينطور اميدوارم شمام خوب بشيد دردش خيلي بده 

ممنون دوست گلم ،زندگي منو فلح كرده ديسك اميدوارم بهتر بشه و همينطور اميدوارم شمام خوب بشيد دردش خيلي ...

استرس خیلی بده من با کوچکترین استرس گردنم دردش بدتر میشه.  مراقب باش عزیزم انشالله از این بدتر نشیم و شفامون بده خدا آمین