2777
2789
به منم گفت اصلا ورزش وفیزیوتراپی انجام نده .عمل کن .من میترسم

اگر واقعا عمل میخاد عمل کن عزیزم ممکنه دیر بشه. انشالله که مشکلی پیش نیاد ی دکتر خوب پیدا کن توکل بخدا کن    پیشرفت کرده امکانات جدید آمده      

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد گردن تون همیشه س

گردن نه 

دستم و کتفم البته همیشگی نیست اگه رعایت کنم کمتر درد دارم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
بیشتر از یک ساله درد زیاد داشتم که باعث شد رفتم دکتر اما قبلتر هم علائم داشتم متوجه نبودم دیسکه

من از وقتی بچه م پیش دبستانی بوده دیسک گردن گرفتم الان بچه م کلاس پنجم می‌ره ی روز خوش نداشتم بخاطر گردنم 😔

شما هم مثل من 😓منم انواع دردها بهم هشدار ميداد ولي جدي نميگرفتم 

من اصلا فکر نمیکردم دیسک باشه

فکر میکردم تو باشگاه دستم اسیب دیده یا کلا دستای کم توانی دارم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
من از وقتی بچه م پیش دبستانی بوده دیسک گردن گرفتم الان بچه م کلاس پنجم می‌ره ی روز خوش نداشتم بخاطر ...

واقعا سخته

امیدوارم تنتون سلامت باشه

مامانم هم سالهاست داره با دیسک کمر و گردن دست و پنجه نرم میکنه 

من علائم دیسک کمر هم دارم

واقعا سخته امیدوارم تنتون سلامت باشه مامانم هم سالهاست داره با دیسک کمر و گردن دست و پنجه نرم میکن ...

کمرمم همینجور درد داره.  چند وقت پیش زانومم دکتر گفت سایدگی داره.    مچ های دستمم چند شبه درد داره.   ای خواهر داغانم داغان.   الهی همه ی مریض شفا پیدا کنند مامان شمما و من و همه دوستانی اینجا مریضن شفا یابن خوب بشه بحق بزرگی خدا. آمین 

کمرمم همینجور درد داره.  چند وقت پیش زانومم دکتر گفت سایدگی داره.    مچ های دستمم چند ...

تو اقوام کسی هست مثل شما باشه؟ معمولا وارتث هم تاثیر میزاره

تو فامیل ما کسی نیست که ستون فقرات و استخوان و مفاصلش مشکل نداشته باشه

انشالله بحق امام زمان

چه مدت خوردی؟؟؟من ۶ماه خوردم دوهفته اول مصرف که علائمم بدتر شد به مرور اثر میزاره

دو‌هفته‌ای شد اصلا خیلی حالم بد شده بود.  غذا هم نمی تونستم بخورم. گذاشتم کنار 

دو‌هفته‌ای شد اصلا خیلی حالم بد شده بود.  غذا هم نمی تونستم بخورم. گذاشتم کنار

خسته نباشی کلا داروی اعصاب بعد یکماه اثر دا ه پوهفته اول هم که علائم تشدید میشه  باید ادامه میدادی

خسته نباشی کلا داروی اعصاب بعد یکماه اثر دا ه پوهفته اول هم که علائم تشدید میشه  باید ادامه مید ...

نه اصلا بهم‌ نساخت        خیلی خیلی حالم بد کرده بود  حتی دنبال بچه م‌ دیگه نمی تونستم برم بیارمش از مدرسه تاکسی گرفتم چند روز انقد حالم بد کرده بود.   دیگه هم نمی‌خورم چون فکر میکنیم دیسک خوب شده با قرص اعصاب ک دیسک خوب نمیشه اون سر جاشه باید دنبال درمان دیگه بود

نه اصلا بهم‌ نساخت        خیلی خیلی حالم بد کرده بود  حتی دنبال بچه م‌ دیگه ...

وقتی اعصابت اروم باشه تشدید نمیشه دیسکت البته باید رعایت کنی و فیزیوتراپی هم بری ولی ادمیزاد کلا ذهن اروم داشته باشه روند درمانش هم سریعتره حالا هرچی باشه مریضیش

من دیسک گردن داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی متخصص طب سنتی با استفاده از روش پد های نانویی گیاهی  درمانم کردن

هم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن واقعا بهتر از این نمیشه

خدا خیرش بده شمارشم میگذارم براتون تشریف ببرید مطبش انشالله که مشکلتون حل بشه

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816