2777
2789

من خودم بچه بودم معتاد تام و جری😂😁

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای

هایدی دختری در کوهستان

راحت میتونم بگم هر قسمتش رو بیست بار دیده

دخترم سه سالشه

تازگیا هم به باب اسفنجی علاقه پیدا کرده😅

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

سگ های نگهبان پسرم دوست داره و دختر کفشدوزکی که دخترم کلا عاشقشه ۱۰۰بارم ببینه باز براش تازگی داره 

دیانا ،روما و ناستیا‌ و‌عاشق خمیر بازی و اسلایم هستن فقط هر دو سه روز یه بار باید بسته اینترنت بگیرم براشون تا ببینن.😡😡😡

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بچه که ندارم ولی باشوهرم برنامه کودک زیاد میبینیم😂😂😂

منم دارم برا خودم میپرسم 😂😂😂   میخوام ببینم بچه های کاربرا چی میبینن اونا رو. هم ببینم ولی متاسفانه ۹۰ درصدشون رو دیدم 🤧