2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 57 پست
حق داری 

عزیزم وقت خودتو الکی برای این ادم هدرنده اینا همش بهانه س هیچ کس نمیتونه به اجبار کاری کنه که به حرف باباش زن گرفته باشه مطمعن باش اون که گفته به زنم گفتم یکی دیگه رومیخوام هم دروغه برددنبال زندگیت

اگر راسته که خاک بر سرش فقط خودشو بیچاره کرده اگر دوسش داشت ازدواج نمی کرد به هیچ عنوان حتی اگر نمی‌توانست پدرش رو راضی کنه این چه زندگیه چه دوست داشتنی آخه به چه درد میخوره دلش رو بزنی می‌ره سراغ زن خودش هیچ وقت اون مرد مال تو نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقل نداره .یعنی حق داره 7 8 سال یه عمره

اصلا بگو ۸۰ سال بگو عزت نفس داشته باش خودت رو بکش کنار

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اینو قبلا یه کاربر دیگه اینجا گفت احتمالا آقاهه تو کار معدن نیس 

نه اقاهه استخر ماهی داره

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
میگم خانواده دختر نمیگن که مثلا اینی که باهاش ازدواج کردی کیه؟ خانوادش کجان؟ چرا نیستش فقط خانواد ...

کدوم خانواده ؟اگه خانواده درست درمون داشت به یه مرد پناه میبرد؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
چقذر بهم بی رحم هستیم  این بنده خدا اول تو زندگی آقاهه بوده و بازیچه شده

بازیچه... شده

غلط کرد وقتی دید خونواده طرف زنه رو نمی‌خوان بازم رفت صیغه ش شد...

رفت زن دوم شد و مووووند 

زن بیچاره ش چه گناهی کرده؟ مرده هم ضر مفت میزنه که ب زور گرفتن برام ... کدوم آدمی باورش میشه این دروغ بزرگ رو 

زنه نباااید زندگی خداااا کن باشه

بازیچه... شده غلط کرد وقتی دید خونواده طرف زنه رو نمی‌خوان بازم رفت صیغه ش شد... رفت زن دوم شد و م ...

این زنش بوده پنج سال 

مرد رفته یک زن دیگ گرفته 

در کل موندنش با اون آقا اشتباهه و زندگیش تباه میشه 

خب الان اون آقا اگر واقعا زنشو نمیخواد طلاقش بده. یا اگر دیدی شرایطشو نداره خودت جدا شو ازش

بهش وعده داده زنشو طلاق میده منتظره پدره استخرو بنامش کنه 

چقذر بهم بی رحم هستیم  این بنده خدا اول تو زندگی آقاهه بوده و بازیچه شده

ضمنن الان ممکنه هر کی شوهر کنه فردا دوست دخترای قبلی پیداشون شه  بعد از دستمالی شدن.

حالا بگیم چون اول بودن باید باشن؟ یا تر بزنن تو زندگی

الان یکی تاپیک زده بود میگفت بابام زن صیغه کرده شاید اینکه کنارنه همون زن صیغه ای بابای اون کاربره🤣 ...

تاپیک پربازدید هم حسم میگه همون فاطمه ۲۳ هست که معروف شد .. عاشق یه پسری بود که عموش جداشون کرد و شد زن پسر عمو...

اینم گفت چند وقته ازدواج کرده و شوهرش‌به فکر عشق سابقه مدام..

⚘خدایا شکرت❣
ضمنن الان ممکنه هر کی شوهر کنه فردا دوست دخترای قبلی پیداشون شه  بعد از دستمالی شدن. حالا بگیم ...

اون مرد خیلی عوضی که تمام نکرده باهاش و بدون اطلاعش رفته زن گرفته 

از کجا میفهمید 

اول قسم بخور که راسته تاپیک تا راهنمایی کنیم.

ما خیلی گول خوردیم این سالها😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اون مرد خیلی عوضی که تمام نکرده باهاش و بدون اطلاعش رفته زن گرفته  از کجا میفهمید

بعدش ک فهمید 

صیغه هم بوده گم می‌شده می‌رفته... مونده عنه یارو رو میل کنه؟

واقعا تو کتم نمیره همچین زنای عوضیی که میان و...