2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

1420 بازدید | 57 پست

همین اول بگم این تاپیک متعلق به من نیست 

متعلق به کسی که کنارمه و چون کاربریش شناسایی شده از من کمک خواست چون میخواد بدونه باید چیکار کنه .حالا قضیه از چه قراره؟از زبون خودش مینوسم 

من و یه آقایی پنج سال باهم بودیم و همو دوست داشتیم ولی خانواده اقا رضایت نمیدادن ازدواج کنیم چون من ازدواج ناموفق داشتم و اونا میگفتن ما برای پسرمون آرزوها داریم و از این حرفا .مارو از هم جدا کردن و یه ماه من افسردگی شدید داشتم تا بعد یه ماه دوباره اقا به من زنگ زد گفت من بدون تو نمیتونم ولی اگه باهم باشیم خانواده تردم میکنن .من اشتباه کردم و مخفیانه چند وقت ادامه دادیم اینم بگم شهرامون متفاوت و با فاصله هست.

تصمیم گرفتیم یه صیغه محرمیت بخونیم و باهم همخونه شیم .

هر چند هفته یکی دوروز میومد پیشم و خیلی خوشحال بودم بابت اون چند روز تا اینکه یروزوز 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

از گوشی دوستم یه عکس دونفره دیدم که یکی از دوستای دوستم استوری کرده بود یا رو پروفایلش بود دقیقا یادم نیست ولی دنیا رو سرم خراب شد بهش زنگ زدم گریه کردم گفت بزار بیام پیشت بهت توضیح میدم . اومد بغلم کرد گریه کرد و گفت من بغیر تو نمیتونم کسی دوست داشته باشم من مجبور شدم بخاطر پدرم ازدواج کنم اون میخواست فکر تورو از سرم بیرون کنه مجبورم کرد ازدواج کنم وگفت به اون دختر گفته که دلش پیش کس دیگست و نمیتونه هیچ عشقی بهش بده.دعوامون شد بهش گفتم برو بیرون از خونم رفت ولی دلم طاقت نیورد گفتم با این حال پشت فرمون نشسته نکنه اتفاقی براش بیوفته .بهش زنگ زدم .

الان یه سال از اون ماجرا میگذره و با تمام عشقم نمیدونم چیکار باید بکنم لطفاً قضاوتم نکنید.بهم راهکار بدید .

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

الان یکی تاپیک زده بود میگفت بابام زن صیغه کرده شاید اینکه کنارنه همون زن صیغه ای بابای اون کاربره🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نمیتونم باور کنم

حق داری 

اهان بعدا متوجه شده هیچی اون مردکو ول کنه بره پی کارش اصلا تعهد و مسئولیت بارش نیست 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

رمانه؟

کاش رمان بود

حق داری 

اینو قبلا یه کاربر دیگه اینجا گفت احتمالا آقاهه تو کار معدن نیس 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین