2789
عنوان

نی نی یار

258 بازدید | 21 پست

بچها نی نی یار راست میگه اینجا نمی‌شه ب کسی کمک کرد چون واقعا نمی‌شه تشخیص داد کی راست میگه کی دروغ ،

منم واقعاً نمیتونم اینجا ب کسی کمک کنم  ان شاءالله خدا خودش گره از مشکلات شون باز کنه ک محتاج بنده خدا نشن 

در آخر من اصن شخص خاصی منظورم نیست چون واقعاً خودمو اصن آدم خوبی نمی‌دونم ک بخوام بر چسب بزنم ب کسی 

خدا خودش بهتر هرکسی از نیت درونی آگاهه

خدافظ تون🥺❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

@نی_نی_یار_پنج   لطفاً تایپک مو قفل کن خودم بالا نمیاره برام تایپک هامو مچکرم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙄🙄🙄

ی اتفاقی افتاد گ مجبور ب زدن تایپیک شدم عزیز دلم

مرسی اطلاع دادی

خواهش می کنم 😁

بله درست میگن تجربه چندین سال اینجا بودنشونه چقدر  دوست من کمک کردن و توهین شد بهشون  یکساله رفته از سایت...

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ی اتفاقی افتاد گ مجبور ب زدن تایپیک شدم عزیز دلم

کاش یه توضیح اجمالی میدادی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
کاش یه توضیح اجمالی میدادی

عزیز دلم واقعاً آگه میتونستم میگفتم چون همش میشه پیش داوری و قضاوت  

امیدوارم عذر مو بپذیری ❤️

کمک میکنم فقط در صورتی خودم یا دوستانم در اون شهر تایید کنند اونم با تحقیق میدانی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
عزیز دلم واقعاً آگه میتونستم میگفتم چون همش میشه پیش داوری و قضاوت   امیدوارم عذر مو بپذیری ❤️

کاملا حق با شماست

کمک میکنم فقط در صورتی خودم یا دوستانم در اون شهر تایید کنند اونم با تحقیق میدانی

درستش همینه 

واقعاً روزی رو می‌خوام ک هموطن هام محتاج پول نباشن همشون راحت زندگی کنم🥺

پس لغوتون کنم؟ چون یک بار بهتون گفتم اینجا جای کمک کردن نیست سایت پر میشه وقتی بفهمن و بدونن اینجا کمک میشه این بار برای همیشه لغوتون میکنم چون سایت پر کلاهبردار میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

درستش همینه  واقعاً روزی رو می‌خوام ک هموطن هام محتاج پول نباشن همشون راحت زندگی کنم🥺

اینجا به هیچ کس اعتماد نکنین

ما چندین سال پیش خودمون تاپیک کمک میزدیم با مدرک و تحقیق که وکیل سایت میداد ولی کاربرا تونسته بودن وکیل سایت رو هم بپیچونن مدارک قلابی بدن کسی هم رفت تحقیق از کاربری های خودشون بوده یا همدستشون بوده واسه همین کلی کلاهبرداری شد و فتا دستور داد تو سایت هیچ کمک خیریه ای نباشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar