2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 21 پست
اینجا به هیچ کس اعتماد نکنین ما چندین سال پیش خودمون تاپیک کمک میزدیم با مدرک و تحقیق که وکیل سایت ...

اینطور که شما میگین ،الان جوری شده که میتونن با دو تا آی پی هم کاربری داشته باشن ...

یکی شون میشه شاهد اون یکی 😑

نمیشه هم پیگیری کرد این کاربر همونه 😐

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینطور که شما میگین ،الان جوری شده که میتونن با دو تا آی پی هم کاربری داشته باشن ... یکی شون میشه ش ...

بله نمیدونم قدیما یادتونه یا نه بعدا خود کاربرایی که کمک کردن متوجه شدن مدارک همسایه که بچه اش مریض بوده داده و خودش اصلا بچه نداره یکی هم گفته بود بچه اش مریضه مدارک بیمارستان اورده بود که بازم مال فامیلشون بوده و یکی که رفته بیمارستان پیگیری کرده طرف اصلا نمیدونسته تو سایت داره بهش کمک میشه در حالی که چندین سال پیش سه میلیون جمع شده بود

یکی هم که خونه روستایی مادربزرگ شوهرشو عکس میداده که توش وسائل اولیه زندگی بوده و خیلی داغون بوده اینا رو خود کاربرا دستشون رو ، رو کردن خیلی ها بودن یکی بود قدیمی که خیلی از کاربرا بهش اعتماد داشتن داوطلب شد بره خونش رفت و امد گفت درسته فقیرن بعدا بچه ها متوجه شدن همون خودش بوده در حالی که اشتراک ای پی هم نداشتن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور که شما میگین ،الان جوری شده که میتونن با دو تا آی پی هم کاربری داشته باشن ... یکی شون میشه ش ...

سلام عزیزم .کاش به این مورد هم رسیدگی میکردن و آی پی افراد مزاحم که هربار با یه کاربری میان تو سایت تشنج ایجاد میکنن رو می‌بستند کلا 

بله نمیدونم قدیما یادتونه یا نه بعدا خود کاربرایی که کمک کردن متوجه شدن مدارک همسایه که بچه اش مریض ...

بله دقیقا .

حالا آدم نمیتونه ثابت کنه طرف داره یا نداره .

ولی حق سالم حکم میکنه که ادم محتاط باشه .این همه فقیر اطراف مون هستن میشه کمک کرد و صحتش را هم اطمینان داریم  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم .کاش به این مورد هم رسیدگی میکردن و آی پی افراد مزاحم که هربار با یه کاربری میان تو سایت ...

سلام مهرآبان جانم ❤

بله همون کاربر خاص 

که هر بار با یه اکانتی میاد و ادبیات یکسان 😑

اینجا به هیچ کس اعتماد نکنین ما چندین سال پیش خودمون تاپیک کمک میزدیم با مدرک و تحقیق که وکیل سایت ...

باشه ممنون

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بله دقیقا . حالا آدم نمیتونه ثابت کنه طرف داره یا نداره . ولی حق سالم حکم میکنه که ادم محتاط باشه ...

حق = عقل سالم 😁