2777
2789
چه خوب 😍 تنهایی؟

آره خودم دوست ندارم تنها باشم ممکنه خواهرمم بیاد بنظرم تا شرایط مهاجرت رو از دست ندادی برو من یه بار فرصت پیش اومد برم کانادا مدرک زبان اینا جور بود بعد گفتم نه چون ۱۷ سالم بود الان زبانم و شرایطم برای استرالیا و کانادا قبول شد استرالیا رو انتخاب کردم 🤌

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقتصادیش عزیزم اخبار ترکیه رو بخون همه چی گرونه فقط پوشش ازاده

اره میدونم اوناییم ک رفتن اومدن چندان راضی نبودن نه گازی نه ابی چیزی هیچی ندارن ازمام فقیرترن

پس اون فیلمایی ک لب دریا یا بهترین رستوراناس کجای ترکیه هس

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره دیگه فقط برا سفر لب ساحل خوبه نه برای یه عمر زندگی

اوهوم کشوارای دیگم زبان میخواد ک مانداریم🤦‍♀️مغزمونم کند شده سخته یادگرفتنش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره میدونم اوناییم ک رفتن اومدن چندان راضی نبودن نه گازی نه ابی چیزی هیچی ندارن ازمام فقیرترن پس او ...

اونا فیلم و سریال

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

چ خوب عالیه، از طریق تحصیل؟ چقدر هزینه میکنید 

بله برای تحصیل میرم بعد دو ماه کار پیدا میکنم اقامت دائم میگیرم هزینه ۷۰۰ ملیون تومن هس ما ۶۹۸ ملیون داریم هزینه بلیط ها و خرج دانشگاه جور داره میشه چند ماه دیگه میرم استرالیا 

درود 

سوالایی هست که باید اول خودتون بهش جواب بدید (نه به من) و بعد بهتر تصمیم میتونید بگیرید:

۱. هدفتون از مهاجرت رسیدن به وضعیت مالی بهتر هست صرفا یا اهداف دیگه هم دارید؟

۲. وضعیت مالی و اشتغال خودتون و همسرتون اینجا چطور هست؟

۳. شغل خودتون و همسرتون چیه؟

۴. آیا بچه دارید؟ یا آیا میخواید به زودی بچه دار بشید؟

۵. به چه زبانهای خارجی تسلط دارید و در چه سطح؟

۶. سن خودتون و همسرتون؟

۷. آیا حاضر به تحمل سختی های غربت از جمله دوری از وطن، خانواده، تحمل غربت، نژادپرستی، زندگی با سطح پایین تر (احتمالا) در بدو ورود، و ... هستید؟

۸. هیچ برنامه ریزی برای اینکه چطور یا کجا برید داشتید یا دارید؟

هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره‌. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.