2777
2789
اینارو جواب بدم ؟

در واقع اگر خودتون بتونید به این سوالات جواب بدید، میتونید ارزیابی بهتری داشته باشید برای اینکه آیا مهاجرت کنید یا نه، و اگر جوابتون مثبت هست، چطور و به کجا.

اگر خواستید برای من هم بنویسید شاید بتونم همفکری کنم.

هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره‌. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.
در واقع اگر خودتون بتونید به این سوالات جواب بدید، میتونید ارزیابی بهتری داشته باشید برای اینکه آیا ...

وضعیت مالی بهتر و شرایط اجتماعی بهتر اینکه بچه مقیم اونجا میشه 

وضعیت مالی معمولی متوسط اینجا 

شغل آزاد 

بچه خیر ولی در آینده بله

زبان انگلیسی در سطح متوسط 

هردو ۲۶

حاضر هستیم برای چند سال سختی تحمل کردن

بله تا حدودی ی فکرایی کردیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعیت مالی بهتر و شرایط اجتماعی بهتر اینکه بچه مقیم اونجا میشه  وضعیت مالی معمولی متوسط اینجا& ...

تحصیلاتتون در چه سطحه؟

هرجای دنیا که باشی، در هر شرایطی که زندگی کنی، هرچقدر پول داشته باشی، همیشه مشکل هست. همیشه دلت چیزاییو میخواد داشته باشی که شاید برای بقیه آرزو نباشه یا کلا خنده دار باشه. این ذات بشره‌. مدیریت ذهن، به این معنی که واقعا بتونی بپذیری که «همینیه که هست»، بزرگترین قدرت یک انسانه. خودم قدرتشو شخصا ندارم و ادعایی هم ندارم که هرگز بتونم.
لیسانس 

اگر بخواید برید اروپا، راهی بجز ادامه تحصیل به ذهنم نمیرسه.

یه آپشنی هست که میتونید ویزای ویزیتور (توریستی) کانادا بگیرید بعد اونجا تبدیل به ویزای کار کنید.

قید استرالیا و آمریکا رو هم بزنید بهتره.

اگر به اندازه راه اندازی کار یا خرید خونه توی ترکیه پول داشته باشید هم میشه، ولی خوب آینده خاصی نداره.اونجا هم وضع اقتصادی از اینجا بدتره.

در کل آپشن کانادا به نظرم از بقیه بهتر باشه براتون.

روشهای دیگه میشه غیرقانونی که به هیچ وجه توصیه نمی کنم.

بهرحال بهرشکل که برید چند سال اول بسیار سخت خواهد بود.

آلمان چطور؟‌

برای کار پیدا کردن تو آلمان نیاز دارید زبان آلمانی رو‌ در حد خوبی بلد باشید. تنها استثنا برای بعضی رشته های فنی هست که ممکنه بعد اینکه کار رو بهتون دادن ازتون بخوان که زبان یاد بگیرید.اما حتمی باید یاد بگیرید.

در مورد رفتن هم همونطور که گفتم یا باید تحصیلی برید یا از همینجا کار پیدا کنید.برای رشته های فنی بخصوص مربوط به علوم کامپیوتر اگه سالها تجربه کار داشته باشید شاید بشه.ولی چون گفتید کار آزاد دارید، احتمال میدم این گزینه هم شاملتون نشه.

اره سخته ترکیه انتخاب خوبیه چون زبونشونم من بلدم ولی اونجام از اینجا گرونتره

اونجا هم  تعرض خیابانی و... هست؟؟  مثلا تیکه پرونی، مزاحمت،...  کلا میشه راجع به امنیت و فرهنگش بگین؟  ممنون میشم

لایک نکن الااااااغ   اه 
اونجا هم  تعرض خیابانی و... هست؟؟  مثلا تیکه پرونی، مزاحمت،...  کلا میشه راجع به امنی ...

اره بابا اونجا بیشتره زیاد مردمش به پلیس ایند اهمیت نمیده هرکاری باشه خودشون انجام میدن مث مجازات کشتن یکی اخباراشونو نگا کنی ادم شاخ درمیاره

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره بابا اونجا بیشتره زیاد مردمش به پلیس ایند اهمیت نمیده هرکاری باشه خودشون انجام میدن مث مجازات کش ...

نه  تعرض خیابانی منظورمه   متلک میندازن یا مثل نرهای ایرانی خودشونو برتر میدونن‌..؟   قصد مهاجرت دارم برا همین    اگه ایتطوری باشه کانادا بهتره 

لایک نکن الااااااغ   اه 
نه  تعرض خیابانی منظورمه   متلک میندازن یا مثل نرهای ایرانی خودشونو برتر میدونن‌..؟   ...

نه مث پسرای اینجا ندید بدید نیستن تایکیو میبینن متلک بندازن بازم تحقیق کن فک میکنم کانادا بهتره برا مهاجرت کلیم ایرانی هس

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نه مث پسرای اینجا ندید بدید نیستن تایکیو میبینن متلک بندازن بازم تحقیق کن فک میکنم کانادا بهتره برا ...

ممنونم گلم  اتفاقا نمیخوام ایرانی باشه  بابا من از دست اینا میخوام مهاجرت کنم دیگه😂😑😑😑

لایک نکن الااااااغ   اه 
ممنونم گلم  اتفاقا نمیخوام ایرانی باشه  بابا من از دست اینا میخوام مهاجرت کنم دیگه😂😑😑😑

چرا😂😂😂