2777
2789
اره سخته ترکیه انتخاب خوبیه چون زبونشونم من بلدم ولی اونجام از اینجا گرونتره

خواهر همسرم اونجاست والا از اینجا بدتره فقط یک روسری سرشون نیست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنظرم حتما برید عزیزم من خودم شرایطش داره جور میشه قراره برم استرالیا و دامپزشک بشم 😍

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ضرر چی باشه والا ما قدرت ریسک نداریم بریم از زیر صفر دوباره شروع ‌کنیم 🤦‍♀️

دایی من اینجا اندازه سه تا ادم کار میکرد اجارشو به زود میداد . رفت هلند اول کارگری می کرد الان بعد ۱۰ سال رستوران خودشو داره خونه و ماشین هم مال خودشه

ترکیه خیلی سخته الان وضعش خوب نیست 

نمیدونم چرا کشورای دیگ رو زیاد دوس ندارم اگه یه روز قرار باشه بریم میریم ترکیه😁😁😁ک میدونم هیچ وقت نمیشه😊

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اره سخته ترکیه انتخاب خوبیه چون زبونشونم من بلدم ولی اونجام از اینجا گرونتره

خواهر بزرگتر من حدود ۴ ماه برای مسافرت کاری اونجا بود گفت وضعش خراب تر ایرانه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خواهر همسرم اونجاست والا از اینجا بدتره فقط یک روسری سرشون نیست ...

اره جمیعتش زیاده همه چی گرونه کمتر کسی هس ک پولدار باشه خوب زندگی کنه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
دایی من اینجا اندازه سه تا ادم کار میکرد اجارشو به زود میداد . رفت هلند اول کارگری می کرد الان بعد ۱ ...

همه اونجا خونه ماشین شغل خوب ظاهرا دارن سریع هم بدست میارن اما در عمل وقتی میری میبینی یک چیز دیگه است ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره جمیعتش زیاده همه چی گرونه کمتر کسی هس ک پولدار باشه خوب زندگی کنه

نرخ تورمش زیاد فرق نداره با ایران بعد یک مهاجر همیشه انکار مهر خورده رو پیشونیش ...

اره باید یاد گرفت البته اونجام آموزش میدن

شرایطشو دارین حتما برین اینجا اوضاعش رفته رفته بدتر میشه

خواهر بزرگتر من حدود ۴ ماه برای مسافرت کاری اونجا بود گفت وضعش خراب تر ایرانه 

از چه لحاظ