2777
2789
عنوان

کیک خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 47 پست

بچه ها قالب چندسانت خوبه برای یک ونیم لیوان ارد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالب رو نسبت به تعداد تخم مرغ اندازه میگیرن بزن گوگل قشنگ راهنمایی میکنه

اهان مرسی عزیزم

فکرمیکردم رو ارد اندازه میگیرن😄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کیک منو بپز دعام میکنی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
من همیشه با بخار آب درست میکنم... ی بار زنداداشم میگف چ جور کیکی دادی ب دخترم اینقدر تعریف میکنه🤣🤣 ...

😍

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

مرسی😍

خواهش. پکینک پودر کم نزنی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

[QUOTE=294403209]یعنی اگر قالب بزرگتر بود به جای ۴ تخم مرغ ۵ تا میزنیم؟[/QUOTE

میتونی  مواد یک و نیم برابر کنی

[QUOTE=294403209]یعنی اگر قالب بزرگتر بود به جای ۴ تخم مرغ ۵ تا میزنیم؟[/QUOTE میتونی  مواد یک ...

یعنی ۳ تا لیوان آرد ۶ تا تخم مرغ؟ 

۴ تا تخم مرغ برا یکی از قابلمه ها که تقریبا برا ۴ نفر برنج درست میکنم مناسب بود

ولی یه قالب قلبی شکل دارم که فقط یکمی از قالب اولم بزرگتره ولی همون مقدار مواد میریزم پف نداره

یعنی ۳ تا لیوان آرد ۶ تا تخم مرغ؟  ۴ تا تخم مرغ برا یکی از قابلمه ها که تقریبا برا ۴ نفر برنج ...

چجور بگم عزیزم. من تو ماهیتابه روحی بدون دسته میزارم 😅😅 یک وجب بیشتر میشه اندازه سرش. حالا نمیدونم چند سانتی میشه😅

پکینگ پودر یه قاشق سرخالی بریز. کم باشه پف نمیکنه.  بزار خوب روی کیک طلایی بشه و پخته بشه زود برندار ک خمیر باشه.  

نسبتا هم خودتون بلدین دیگه .واسه  هر تخم مرغ  یک چهارم مواد ک گفتم باید اضافه بشه

اندازه کف ماهیتابه کمی بیشتر از یک وجب هست؟؟

نمیتونم تابه من چند سانتیه ولی الان ک وجب کردم یک وجب  میشه😂😂