کیکک تو قابلمه با بخار اب درست کنم بد نمیشه؟خمیر بشه
کیک فنجونی درست کن
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
کیکک تو قابلمه با بخار اب درست کنم بد نمیشه؟خمیر بشه
من همیشه با بخار آب درست میکنم... ی بار زنداداشم میگف چ جور کیکی دادی ب دخترم اینقدر تعریف میکنه🤣🤣🤣ب نظرم کیک تو فر و تستر اینا خشک میشه ولی با بخار بافت نرم داره
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
من ۴تخم مرغ یک لیوان شکر و یه قاشق وانیل باهم مخلوط خوب هم میزنم بعدش شیر وروغن هرکدوم نصف بیشتر لیوان بازم خوب هم میزنم در اخر آرد به همراه یک ق غ بکینگ پودر الک شده اضافه میکنم آروم در یک جهت هم میزنم میریزم تو قالب خوب درمیاد ۴۵تو تستر گاهی اوقات قابلمه
چهار تا تخم مرغ.. دو لیوان فرانسه آرد.. یک لیوان شیر..نصف لیوان روغن.. یه لیوان شکر.. هل یکی اختیاری.. گلاب دو قاشق اختیاری
اول مواد آماده بزار و فر روشن کن قالبت هم توش کاغذ بنداز.. بعد دو تا ظرف بردار زرده سفیده جدا کن. ب زرده شکر و وانیل و یه هل پودر شده و گلاب اضافه کن، با همزن اول سفیده کامل بزن بعد بزارش کنار اون شکر و زرده ها با همزن یکم بزن بعد شیر اضافه کن یه دقه دیگه بزن بعد روغن اضافه کن یه دقه بزن بعد آرد و یه قاشق سرخالی پکینک پودر بزن و باز با همزن بزن بعد سفیده رو اضافه کن و آروم با قاشق مخلوط کن و بعد بریز قالب و بزار چهل دقه فر . درجه ۱۷۰ یا ۱۸۰
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤