2777
2789
عنوان

کیک خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 47 پست

بچه ها قالب چندسانت خوبه برای یک ونیم لیوان ارد

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قالب رو نسبت به تعداد تخم مرغ اندازه میگیرن بزن گوگل قشنگ راهنمایی میکنه

اهان مرسی عزیزم

فکرمیکردم رو ارد اندازه میگیرن😄

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

کیک منو بپز دعام میکنی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
من همیشه با بخار آب درست میکنم... ی بار زنداداشم میگف چ جور کیکی دادی ب دخترم اینقدر تعریف میکنه🤣🤣 ...

😍

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

مرسی😍

خواهش. پکینک پودر کم نزنی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

[QUOTE=294403209]یعنی اگر قالب بزرگتر بود به جای ۴ تخم مرغ ۵ تا میزنیم؟[/QUOTE

میتونی  مواد یک و نیم برابر کنی

[QUOTE=294403209]یعنی اگر قالب بزرگتر بود به جای ۴ تخم مرغ ۵ تا میزنیم؟[/QUOTE میتونی  مواد یک ...

یعنی ۳ تا لیوان آرد ۶ تا تخم مرغ؟ 

۴ تا تخم مرغ برا یکی از قابلمه ها که تقریبا برا ۴ نفر برنج درست میکنم مناسب بود

ولی یه قالب قلبی شکل دارم که فقط یکمی از قالب اولم بزرگتره ولی همون مقدار مواد میریزم پف نداره

یعنی ۳ تا لیوان آرد ۶ تا تخم مرغ؟  ۴ تا تخم مرغ برا یکی از قابلمه ها که تقریبا برا ۴ نفر برنج ...

چجور بگم عزیزم. من تو ماهیتابه روحی بدون دسته میزارم 😅😅 یک وجب بیشتر میشه اندازه سرش. حالا نمیدونم چند سانتی میشه😅

پکینگ پودر یه قاشق سرخالی بریز. کم باشه پف نمیکنه.  بزار خوب روی کیک طلایی بشه و پخته بشه زود برندار ک خمیر باشه.  

نسبتا هم خودتون بلدین دیگه .واسه  هر تخم مرغ  یک چهارم مواد ک گفتم باید اضافه بشه

اندازه کف ماهیتابه کمی بیشتر از یک وجب هست؟؟

نمیتونم تابه من چند سانتیه ولی الان ک وجب کردم یک وجب  میشه😂😂

2790
2778
2791
2779
2792