2777
2789
نمیتونم جدا بشم چون بچه دارم

پس بروش نیار بخدا دیدم که میگم بدتر میکنه بزار ترس نفهمیدن تو وجودش باشه ولی زیر نظرش داشته باش 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
گفت برای دوس پسرم مشکل پیش اومده به شوهر شما زنگ زدم از حال دوس پسرم با خبر بشم-بنظرت باز به دختر زن ...

سیو کن ببین پروفایل نداره؟ همسرشمادوست مجرد داره؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چه عوضی شدن مردا

شوهر من یه لاشیه عوصیه با ۷_۸نفر دوسته و به همه گفته مجرده به همه قول ازدواج داده باهمشون چتای ناجور کرده با چندتاشون رابطه جنسی هم داشته دو سال پیش زگیل تناسلی گرفت رنگو رو براش نمونده بود خیلی این پا و اون پا کرد گفت یه مدت رابطه نداشته باشیم من باید فریز کنمو فلانو از اون ببعد از ترسش خودشم با کاندوم محافطت میکردمنم در حد خارشو جوشای ریز و دردناک مبتلا شدم خیلییییی  سخت بود شش ماه طول کشید تا خوب شدم اون موقع مشکوک شدم اما پیچوند گفت من کاری نکردم و فلان اما پارسال فهمیدم رابطه جنسی داشته و بیماریمون از اون هرزه های نجس اب میخورده

نه پروفایل نداره خبر مرگش-از کجا میتونم بفهمم شمارش به اسم کیه؟

کاش ازدختره میپرسیدی دوس پسرت کیه؟ شماره شوهرمو ازکجاآوردی 

شوهر من یه لاشیه عوصیه با ۷_۸نفر دوسته و به همه گفته مجرده به همه قول ازدواج داده باهمشون چتای ناجور ...

وای باخوندن پیامت قلبم هزار تیکه شد انشالله مشکلت حل بشه