2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بهش گفتم خوشت میاد منم اسم یه پسر دیگه رو بگم بهت

بندو آب دادی نباید می گفتی خوشت میاد 

یه مدت صبر کن 

یه اسم با کلاس پیدا کن 

صداش بزن  

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
رفتارهاشم مشکوکه؟ 

پریشب گوشیش زنگ خورد یه شماره بود برداشتم با خط خودم زنگ زدم یه دختر برداشت هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم بعد گفت من دوس دختر دوست شوهر شمام با شوهر شما کاری ندارم-

خسته ترینم

اسی بروش نیار مخربون تر از قبل شو ولی خیلی زیر نظرش داشته باش شماره دختره که ورداشتی هم تو گوشیت داشته باش عکسی چیزی پروفایل داره ببین 

رک و راست بهت بگم اگه مچش و بگیری وقیح تر میشه اگه میخوای زندگی کنی حتی اگه یروز فهمیدی هم بروش نیار چه برسه وقتی شک کردی بزار ترس نفهمیدن تو توی وجودش باشه ولی اگه بفهمی خیانت میکنه میخوای جداشی 

میتونی خیلی راحت بفهمی 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
پریشب گوشیش زنگ خورد یه شماره بود برداشتم با خط خودم زنگ زدم یه دختر برداشت هرچی از دهنم در اومد بهش ...

میگفتی کثافت پس براچی ب شوهرمن زنگ زدی 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اتفاقا بهش گفتم خوشت میاد منم اسم یه پسر دیگه رو بگم بهت

من شوهرم تو خواب اسم شیما و سحرو زیاد میاورد به روشم میاوردم میپیچوند که ولم کن بابا تازه پارسال دیدم بله با همینا در ارتباط بوده سحر یکی داشته اما شیما ۲تا

اسی بروش نیار مخربون تر از قبل شو ولی خیلی زیر نظرش داشته باش شماره دختره که ورداشتی هم تو گوشیت داش ...

اخه دلم طاقت نمیاره به روش نیارم-هرچی از دهنم در اومد به شوهرم گفتم-الانم باهاش نه حرف میزنم نه کاری دارم باهش

خسته ترینم
گوشیش باید دستت باشه کد میاد براش  شوهر منم از این غلطا میکرد مینداخت گردن دوستاش ولی پرینتش ی ...

چیکارکردی باهاش؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اخه دلم طاقت نمیاره به روش نیارم-هرچی از دهنم در اومد به شوهرم گفتم-الانم باهاش نه حرف میزنم نه کاری ...

گفتم که عزیزم باید با خودت دودوتا چهارتا کنی ببینی تصمیم چیه 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
میگفتی کثافت پس براچی ب شوهرمن زنگ زدی 

گفت برای دوس پسرم مشکل پیش اومده به شوهر شما زنگ زدم از حال دوس پسرم با خبر بشم-بنظرت باز به دختر زنگ بزنم؟چه جوری میشه بفهمم شماره دختر به اسم کیه؟

خسته ترینم