2777
2789
عنوان

زندایی

426 بازدید | 15 پست

منو شوهرم دخترخاله پسرخاله ایم

زنداییمون مشترکه،  این زندایی ما خیییلی ازون باکلاسااااا و عشوه گر و ایناس باوجودی که پسرش همسن شوهر منه ولی نگاش میکنی فکر میکنی ته تهش 30 سالشه

موقع حرف زدن خیلی پشت چشم نازک میکنه و عشوه میاد

شوهر من از وقتی بچه بود خونه داییم میرفت با پسرش اوکی بودن تا الان که گاهی بهش زنگ میزنه یا میبینتش انقددددد شوهرمم ادا و اطوار میاد و لی لی به لالاش میذاره من حرصم میگیره که چرا با من اینجوری حرف نمیزنه

ولی اگه بگمم دعوا میشه میخواد بگه که منظوری نداره😒😒😒

من حساسم؟ یا شما هم بودین بدتون میومد؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلی هم که بودم ،درمورد حساسیت روی زندایی بود😂😂😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
به نظرم همچینم بی راه نیس حست

والا خب

هروقت من همراهشم زنداییم خودشو جمع میکنه

ولی ازیناس که خیلی راحتن مثلا هی با دست میزنه به شونت و فلان از لحاظ پوشش هم راحت میگرده با دامن کوتاه و تاپ جلو ماها 

الان شوهرم رفته شلوارشو کوتاه کنه پیشش من همینجور دارم خودخوری میکنم

تاپیک قبلی هم که بودم ،درمورد حساسیت روی زندایی بود😂😂😂

از بس سمن این زن داییا 😂😂😂

واسه من که دوتا دایی داشتم بزرگه اینو گرفت

این نذاشت کوچیکه زن بگیره از بس حسوده میگفت چش ندارم یکی بهتر از خودم ببینم نمیتونم تحمل کنم مادرشوهرم به اون توجه کنه

حتی دایی کوچیکم چندسااال پیش عاشق دختر همسایشون بود با هم دوست بودن بعد رفت سربازی

تو این فاصله زنداییم زنگ میزنه خونه دختره خودشو جای خالم جا میزنه میگه ما راضی به این وصلت نیستیم و برادرشوهرم کسی دیگه رو میخواد دحتر تو افتاده دنبالش

اینا هم از ترس ابرو با اولین خواستگار دختره رو شوهر دادن

داییم هنوز حسرت به دله

سنش رفته بالا دیگه ازدواج نکرد

له نظرم یه اولتیماتوم بده به شوهرت کاراش نرمال نیس 

قبلا یه بار سر گرم گرفتن با دختر یکی از دوستامون باهاش قهر کردم انگ بددلی و شکاکی بهم زد گفت من از بچگی خونشون میرفتم داداشش بهترین رفیقم بوده تو مگه به خودت شک داری و فلان 😑😒

از بس سمن این زن داییا 😂😂😂 واسه من که دوتا دایی داشتم بزرگه اینو گرفت این نذاشت کوچیکه زن بگیره ...

الهی فقط دایی کوچیکت ☹️چقدر مظلومه ،هیچی نمیگه به زنداداش جونش؟😕

چقدر این زندایا سم شدن😂منم دوتا دارم یکی از یکی بدتر 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
قبلا یه بار سر گرم گرفتن با دختر یکی از دوستامون باهاش قهر کردم انگ بددلی و شکاکی بهم زد گفت من از ب ...

اتفاقا کسایی که از غین حرفا میزنن باید یه نمه بیشار مواظبشون بود 

شکاکم خودشه میخواد حد و حدودشو بفهمه که تو هم شکاک نشی 

اتفاقا کسایی که از غین حرفا میزنن باید یه نمه بیشار مواظبشون بود  شکاکم خودشه میخواد حد و حدود ...

من وقتی متاهل شدم دانشجو بودم شهر غریب 

حلقمو یک ثانیه از خودم دور نمبکردم

با همه اوکی بودم میگفتم میخندیدم ولی حد نگه میداشتم کسی به اسم کوچیک صدام نمیکرد

شوهرمم خوبه ها میدونم متعهده ولی یجاهایی مخصوصا وقتی زنایی که به خودشون رسیدن و ناز دارن میبینه خیلی عشوه میاد و شیطنت میکنه

الهی فقط دایی کوچیکت ☹️چقدر مظلومه ،هیچی نمیگه به زنداداش جونش؟😕  چقدر این زندایا سم شدن😂منم ...

نه دیگه چی بگه

یه مدت قطع ارتباط کرد ولی بازم بعد چندسال رفت و اومدا ادامه پیدا کرد

قهر چه فایده داره دختره الان دیگه دوتا بچه داره