zandgani مدیر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 عنوان کیا با وجود بچه ادامه تحصیل دادن | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 42 پست مامانا خیلی دلم می خواد درسم رو ادامه بدم بچهام سه ماهش حتی وقت یه کتاب خوندم ندارم یعنی چند ماهگیش می تونم برم سراغ درس شما چجوری موفق شدید میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲 1402/03/15 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 احتمالا بیش فعالی بزرگسالی داره اگر مشکل تمرکز جدی داری یه نسخه روانپزشک برو چون قاعدت ... عزیزم من ۲۲ سالم 😂😂😂😥بزرگسال نیستم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 من بدون هیچ کمکی از یه روزگی بچم درسمو خوندم لیسانس گرفتم افرین چه خوب منم می تونم به امید اینکه سال جدید ازمون ارشد بدونم سال دیگه مهر برم دانشگاه 😁😍 میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 مامان من یه نمونشه، داره نوه دار میشه میخواد دکتری بگیره ووای عاشق اینجور مامان ها هستم هیچ چیزی مانع پیشرفتشون نمیشه ببوسش از طرف من میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
مادری۷۹ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2185 ووای عاشق اینجور مامان ها هستم هیچ چیزی مانع پیشرفتشون نمیشه ببوسش از طرف من منم عاشقشم اصن هیچ جوره بیخیال هدفاش نمیشه
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 خیلی هادیدم درس خوندن نشستن توخونه چه فایده؟؟بروکارراه بنداز خیاطی آرایشگری شاغل هستم عزیزم 😂😂فقط دوست دارم تحصیلاتم تا مقطع بالا ادامه بدم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 منم عاشقشم اصن هیچ جوره بیخیال هدفاش نمیشه اخیه چه گوگولی خودتم مثل مامانتی میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
مادری۷۹ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 2185 اخیه چه گوگولی خودتم مثل مامانتی نه من کاملا متفاوتم، خیلی زود جا میزنم💨😂
مامان12دریا عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 1685 افرین چه خوب منم می تونم به امید اینکه سال جدید ازمون ارشد بدونم سال دیگه مهر برم دانشگاه 😁😍 ان شاالله منم میخام سال بعد اگه نرفتم سر کار برم واسه ارشد امتحان بدم اگه رفتم باز یه چند سال بعدش برم برا ارشد اقدام کنم
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 نه من کاملا متفاوتم، خیلی زود جا میزنم💨😂 حیف شد 😂😂 میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 ان شاالله منم میخام سال بعد اگه نرفتم سر کار برم واسه ارشد امتحان بدم اگه رفتم باز یه چند سال بعدش ب ... عزیزم انشالله موفق باشی میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 عزیزم من ۲۲ سالم 😂😂😂😥بزرگسال نیستم 🤐🤐🤐🤐 الان شوخی میکنی دیگه از ۱۸ سال به بعد هر کس بیش فعالی داشته باشه بهش میگن بیش فعال بزرگسال قبل اون بیش فعال کودکان هست
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3460 🤐🤐🤐🤐 الان شوخی میکنی دیگه از ۱۸ سال به بعد هر کس بیش فعالی داشته باشه بهش میگن بیش فعال ب ... من جوان به حساب میام ،بعدش بیش فعالی ندارم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲