2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه ادامه تحصیل دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 42 پست
جدی چه خوب  اخه ماجرای من یکی دوتا نیست معلم هستم ولی خب عاشق در س خوندم هستم مامانم قبول کرده ...

معلم رسمی هستی یا پیمانی ؟؟ 

بخشنامه اومده بود برا ارشد فرهنگیان از اونجا شرکت کن 

تازه میخوای درس هم بخونی؟؟؟؟؟ کار درس بچه والا زن تویی من اداتو درمیارم

😂😂😂😂😂درس خوندن رو دوست دارم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد خودم  دخترش ۷ پسرش ا بوده انگار  ی دوستی هم بود الان دکترای ی رشته ای رو داره اون ...

افرین بهش منم دوست دارم دکترا بگیرم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
۲۰ سالگی پسرم به دنیا اومد نزدیک ۱۵ ماهش شد شروع کردم به ادامه تحصیل برای گرفتن فوق دیپلم ۲ سال پیش ...

افرین 

به نظر من فوق رو بزاروقتی یکم بچه بزرگ تر شد براش پرستار بگیر خودت بخون چون الان مادرت بنده خدا زحم ...

اره مامانم خیلی زحمت میکشه 😥فکر کنم باید صبر کنم دخترم دوساله بشه 

معلم رسمی هستی یا پیمانی ؟؟  بخشنامه اومده بود برا ارشد فرهنگیان از اونجا شرکت کن

رسمی هستم 

دقیقا میدونی  چجوری هست  من یه مدت به خاطر بچه‌زایمان از همه خبرها بی اطلاع هستم 

😂😂😂😂😂درس خوندن رو دوست دارم 

ضریب هوشیتون بالاست؟؟

شما که معلمین من مطالب با ۱۰الی۱۲بار خوندن تازه میره تو مغزم

بخاطر همین زده شدم وحوصله خوندن ندارم بااینکه به درس علاقه دارم

چطور تمرکز کنم 

چطور زود یادبگیرم

جالبیش،اینه روزها اینجوری ام

ولی شب که از نیمه بگذره با ۳-۴بار خوندن یادمیگیرم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
رسمی هستم  دقیقا میدونی  چجوری هست  من یه مدت به خاطر بچه‌زایمان از همه خبرها بی اطل ...

بخشنامش اومد بود وقت ثبت نامشم الان بود ولی رشته باید مرتبط باشه من چون خودم ارشدم زیاد دقت نکردم چون دکتری نداشت 

از اداره محل خدمتت بپرس 

البته شرطش این بود که کلاسا تو ساعت کاری نباشه 

بخشنامش اومد بود وقت ثبت نامشم الان بود ولی رشته باید مرتبط باشه من چون خودم ارشدم زیاد دقت نکردم چو ...

این خیلی خوبه 

ضریب هوشیتون بالاست؟؟ شما که معلمین من مطالب با ۱۰الی۱۲بار خوندن تازه میره تو مغزم بخاطر همین زده ...

احتمالا بیش فعالی بزرگسالی داره 

اگر مشکل تمرکز جدی داری یه نسخه روانپزشک برو 

چون قاعدتا با سه بار خوندن باید نکات تثبیت بشه 

یا هم وسواس در خوندن داری

خیلی هادیدم درس خوندن نشستن توخونه چه فایده؟؟بروکارراه بنداز خیاطی آرایشگری 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
ضریب هوشیتون بالاست؟؟ شما که معلمین من مطالب با ۱۰الی۱۲بار خوندن تازه میره تو مغزم بخاطر همین زده ...

نه‌والا بالاهم نیست 

فقط تلاش کردن رو خیلی دوست دارم وقتی کاری نداشته باشم برای انجام دادن یا موفقیتی کسب نکنم یا احساس کنم از بقیه عقبم حس بدی بهم دست میده همین باعث میشه تلاشم رو چندین برابر کنم 

ببین هرکس برای مطالعه یه تایم طلایی داره که بهتر یاد میگیره من خودم همیشه از ساعت ۳ صبح تا ۸ صبح رو برای درس خوندن انتخاب می کنم چون خیلی بهتر یاد میگیرم 

برای خودت برنامه ریزی کن و از همه مهم تر هدفت رو مشخص کن برای رسیدن بهش بجنگ من خودم هدف الانم ارشد تقویت زبان و یسری کاراست برای معلم بهتری شدن باید سفت سخت تلاش کنم یه مدت خیلی تنبل شده بودم حس بی مصرف بودن بهم دست داده بود