2777
2789
عنوان

باشوهرم سرنون خریدن دعوام شد

146 بازدید | 17 پست

صبح دیدم نون نداریم ساعت۱۰میشد.گفت خودت برو گفتم دیشب دیرخوابیدم بچه نذاشت تاصب بخوابم خودت بروهیچی رفت خریداوردگذاشت رومیزرفت نشست منم پاشدم صبحانه حاضر کنم برگشت گفت میمردی خودت میرفتی من تواین گرماپاشدم رفتم گفتم چی میشه من همیشه میرم هرازگاهی ام تومیری گفت گوه نخور صبح ریدم بروبخورش خیلی ببخشید واضح گفتم انقدرحالم بده بدنم میلرزه ازحرص پاشد رفت صبحانه ام نخورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم تمام مسئولیت ها رو دوش تو هست ک ی نون خریدن براش گرون تموم شده

همه چی پای منه ازدکتربردن بچه هاتاچیزای دیگه فقط چیزی بخوام پیام میدم میخره میاره گاهی وقتانباشه مهمون بیادسرزده خودم میرم یا خونه ام باشه منومیفرسته گاهی اوقات 

همه چی پای منه ازدکتربردن بچه هاتاچیزای دیگه فقط چیزی بخوام پیام میدم میخره میاره گاهی وقتانباشه مهم ...

شروع کن با قربون صدقه ممنونم لطف میکنی بهش مسئولیت بده

مو فرفری جذاب❤️

چه پررو و بی شخصیت هست

بهش بگو مرد حسابی تو نونوایی همه مردا میان اونوقت تو انقدر بی شرفی زنت رو با زور میفرستی . مگه گرما فقط برای توئه؟

تو خونه ما هم من میرم نونوایی هم شوهرم ولی بیشتر شوهرم میره چه اشکالی داره شراکتی باشه ولی به شرطی که طرف مقابل پررو نشه و وظیفه تو ندونه

شما شوهرتو پررو کردی

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
خداروشکر ک ازاول ازدواج تاالان اصلا درنونوایی نرفتم وشوهرم اینجور نیست  ولی بابام مثه شوهرت بو ...

پدرخودمم همینه مامانم میخره نمی‌دونم یه نون خریدن چیه مگه بخاطرش فحش بخورم روزموخراب کرد

از اول همه کارو خودت کردی پرو شده

واسه چی میری خرید؟

من یا لیست اس ام اس  میکنم بهش یا میاد با خودش میریم خرید

نونم همیشه خودش میخره

چرا انقدر خودتو خسته میکنی و همه کارا گردن خودته؟

دلت واسه خودت بسوزه دختر

با ابله بحث نمیکنم

پدرخودمم همینه مامانم میخره نمی‌دونم یه نون خریدن چیه مگه بخاطرش فحش بخورم روزموخراب کرد

از اسنپ فود سفارش بده خیلی راحت 

د منم خسته شد بودم دیروز از اسنپ فود سفارش دادم علم پیشرفت کرد بخاطر همینروزا والا

چه پررو و بی شخصین هست بهش بگو مرد حسابی تو نونوایی همه مردا میان اونوقت تو انقدر بی شرفی زنت رو با ...

بیشترمن میخرم اکثرا میره نون کهنه ازسوپری میخره برامون تامیارهرخشک میشه میریزم دور کم پیش اومده اون بره توصف نونوایی