2821
2789
برای کسی که سنش بالای ۴۰ هست اصلا امکان داره ؟ ارزش داره ؟

سن مهم هست ولی اینجوری نیست که بگیم اصلا دیگه کلا طرفو رد میکنن اگه رزومه خوبی داشته باشه طرف معدل خوب دانشگاه خوبی درس خونده باشه و بتونه رزومه خوبی تحویل استادا بده میشه طبیعتا

به نظر من ارزششو داره ولی بازم به دیدگاه هرکسی مربوطه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید مگه تحصیلی نرفتند ؟ یعنی چی سگ میشوره ؟ 

فقط یکی از فامیلامون ک خیلی خیلی خیلی پولدار بودن سرمایه شونو بردن کانادا اونجام یه استودیو زدن و رفتن تو کار برنامه ریزی جشن ها و.....

اونا الان واسه خودشون کسی شدن اونجا 

ببین فقط باید سرمایه داشته باشی

وگرنه همه جای دنیا همینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

دوستای ب ش برای دکترا حسابداری اقدام کردند رفتند الانم انجا مشغول ب کار هستند  مدیریت مالی که ...

مرسی 😍 فقط کاش انگلیس دانشگاه رایگان داشت چون بعد که رفتم میرم سرکار ولی اولش نمیتونم و پول زیادی ندارم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
رشته مدیریت مالی خوبه؟ حتما باید دانشگاه دولتی یا شهر بزرگ باشم؟ 

راستی دختر عموم که اپلای گرفت گفت انقدر که مهارت و دانش براشون مهم بود تو مصاحبه چیز دیگه نبود 

اون فوقش از علم و صنعت گرفت 

فعلا امضا ندارم
راستی دختر عموم که اپلای گرفت گفت انقدر که مهارت و دانش براشون مهم بود تو مصاحبه چیز دیگه نبود  ...

مرسی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
باید از مشاور بپرسی  اگر خدا بخواد با هر شرایطی نه داری یجوری جور میشه که خودتم متوجه نمیشی

😍❤️ مرسی خدا از دهنت بشنوه 

دوست من ايران بود با ي ايراني ساكن امريكا نامزد كرد نامزد  سه ماه بعد رفت ويزاش گرف ...

ارههه میشه زن عموی خودم ویزا کانادا داشت عمومم از طریق اون رف دیگه نمیدونم جریان این بدبخت چیه 

اینم میگذره سخت نگیر:)
رایگانه  پول  پرداخت نکن .  امتحان زبان  بده . درخواست بفرست .  

چ خوب چقدرحرص خوردم ک حالا انقدر پول فقد برا ب کالج باید خرج کنم

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
نمیدونم چند تا فامیل و دوستام اونجان حرفشون همینه تازه اینا همشون با آیتلس رفتن  یکی از دوستا ...

خب ببین آلمان میتونی با انگلیسی درس بخونی اما برای کار و روزمرگی انگلیسی خیلی سخته باید آلمانی بلد باشی تا بتونی ارتباط برقرار کنی

اونکه اونا بیان خیلییی سخته پروسه سختی داره همه نمیتونن. فقط درس درس و دانشگاه بچسب ک صاحب کرسی یا د ...

فک میکنم بعد تحصیلم دلم بخواد برگردم 

نمیدونم شاید چون هنوز نرفتم 

قطعا تا چند سال اول سختمه

ببین وکیلا خیلییییی دروغگو ان اکثرا قشنگ تحقیق کن که سرت کلاه نره  هزینه کالج شاید ۱۰۰۰ یورو ...

اره مثلا فک کنم گفت سفارت میشه۱۵۰۰یورو ب یکی گفتم گفت انقدر نیست

دلمم نمیخواد وکیل بگیرم اما میترسم خودم اشتباه کنم بخوام انجام بدم 

فک میکنم بعد تحصیلم دلم بخواد برگردم  نمیدونم شاید چون هنوز نرفتم  قطعا تا چند سال اول س ...

دیگ بری اونجا و آسفالت بشی تا توی زبانشون قوی بشی ک خودش ۳ سالی زمان میبره قشنگ المانی صحبت کنی دیگ فکر برگشتن نمیکنی. ولی خوبی المان اینه نزدیکی زود میتونی بیای دیدن مامانت اینا