2821
2789
انگلیس دانشگاهاش رایگان نیست ولی میشه فاند گرفت بازم بستگی داره....به طور کلی چون کشور گرونیه اکثرا ...

چجوری باید فاند گرفت؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا از همکارهای همسرم لا تاری امریکا بردن و رفتن انجا

خب لا.تاری شانسه

همونم تازه تمکن مالی میخواد

بهترین راهش رشته های پیراپزشکی و مهاجرت کاری یا ادامه تحصیل تو رشته های علوم پایه و مهندسیه

کانادا  دبی  ؟ از سلیقه  شخصیت  گفتی  یا  چی ؟  از نظ ...

داداش نامزدم دبی هستش میتونیم راحت بریم

کانادا هم در خواست فرستاده نامزدم هنوز جواب ندادن

این 2 کشور و خیلی راحتتر میتونیم بریم

چون کادردرمانیم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
امریکا سخت میشه رفت برای ادامه تحصیل چه جوری میشه رفت ؟

دختر خاله مامانم طرحاش میفرستاد برای دانشگاه هاشون کلی جایزه بین المللی برده بود

برای دکترا انیمشن بهش بورس دادند این برای سال ۹۰ هست الانم انجا مشغول کاره

فعلا امضا ندارم
شاید خودشم آلمان سختگیریه امریکا اینارو نداره😐

دوست من ايران بود با ي ايراني ساكن امريكا نامزد كرد

نامزد 

سه ماه بعد رفت ويزاش گرفت و رفت با ويزاي نامزدي رفت 

ي دوست ديگم با ايراني ساكن استراليا ازدواج كرد سه ماه بعدش ويزاش اومد

ولي يكي از اشناها سوىد بود پسره ولي دختر رو نبرد انگار قصد بردنشم نداشت دو سال طول كشيد من باور نكردم گفتم امكان نداره چون خيلي از دوستام رفتن ميدونم هر كشوري داستانش چيه اخرش دختر موند و طلاق غيايي گرفت چون پسر ولش كرد اونجا زن داشت 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
هر دانشگاه رایط خاص خودش رو داره و اکثرا برای مقطع ارشد فاند میده  اونم یه سری رشته ها و ادما ب ...

رشته مدیریت مالی خوبه؟ حتما باید دانشگاه دولتی یا شهر بزرگ باشم؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
دو تا از همکارهای همسرم لا تاری امریکا بردن و رفتن انجا

چجوری 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
رشته مدیریت مالی خوبه؟ حتما باید دانشگاه دولتی یا شهر بزرگ باشم؟ 

دوستای ب ش برای دکترا حسابداری اقدام کردند رفتند الانم انجا مشغول ب کار هستند 

مدیریت مالی که عالیهه

فعلا امضا ندارم