2789
المان هزینه  تحصیل  رایگانه  اصلا منصرف  نشو

درمورد کالج هاش اطلاعاتی داری

وکیل می‌گفت باید10000دلار پرداخت کنی

ولی بعضیا میگن رایگانع

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کلن بدبختو قبول نمیکنن نمیدونم دقیقا چیه جریان اخرش شوهرش گفت ول کن من از اینجا وکیل میگیرم ببینم چر ...

شوهرش ي مشكلي داره وگرنه امكان نداره ك نتونه بره اونم ٧ سال

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
میگن ایتالیا بهتره من یا میرم انگلیس یا ایرلند 

ایتالیا هم بشدت رکود اقتصادی داره و کار به سختی پیدا میشه...باید کسی باشه از بیرون تامینت کنه

دختر خاله و پسرخاله یمن چندسال ایتالیا بودن با اینکه کارشون خوب بود اما کار گیر نمی اوردن

امیدبذر هویت ماست💚🌱
انگلیس و ایرلند چطورن؟  

انگلیس  

درامد  عالیه  .  ساپورت  خوبه 

ولی  خیلی  زندگی  سخته  .

فکر  نمیکنم  تحصیل  رایگان  باشه .

کلا  باید  روحیه رفتن  داشته  باشی  . 

نخبه  میشناسم  رفته  زندگی  عالی  ولی  زود به  زود برمیگرده

.
مطمئنی ؟ بعد از هلند بیشترین میانگین درامدا رو داره... در کل بستگی به روحیه خود ادم داره همه چی

نمیدونم چند تا فامیل و دوستام اونجان حرفشون همینه

تازه اینا همشون با آیتلس رفتن 

یکی از دوستام اونجا سگ میشوره😑 

مامان آینده

ارع تحصیلی میرم  مبدونم قطعا سختمه دوری از بقیه مخصوصا ک خیلی وابسته م اما دیگ ب این دلخوشم‌او ...

اونکه اونا بیان خیلییی سخته پروسه سختی داره همه نمیتونن. فقط درس درس و دانشگاه بچسب ک صاحب کرسی یا دفتر تحقیقاتی بشی یا شرکت ثبت کنی بعد ۸ سال بتونی فقط پدر مادر بیاری شون

درمورد کالج هاش اطلاعاتی داری وکیل می‌گفت باید10000دلار پرداخت کنی ولی بعضیا میگن رایگانع

ببین وکیلا خیلییییی دروغگو ان اکثرا

قشنگ تحقیق کن که سرت کلاه نره 

هزینه کالج شاید ۱۰۰۰ یورو بشه ولی ۱۱ هزار یورو و خورده ای تمکن مالی میخواد

امیدبذر هویت ماست💚🌱
من اگه بودم برای آمریکا اقدام میکردم ولی خب بودجه زیادی میخواد اما به نظرم آلمان به عنوان سکوی پرتا ...

دو تا از همکارهای همسرم لا تاری امریکا بردن و رفتن انجا

فعلا امضا ندارم
 انگلیس    درامد  عالیه  .  ساپورت  خوبه  ولی  خیلی ...

انگلیس دانشگاهاش رایگان نیست ولی میشه فاند گرفت بازم بستگی داره....به طور کلی چون کشور گرونیه اکثرا جای دیگه میرن

امیدبذر هویت ماست💚🌱

کسی اطلاع داره که برای مهاجرت به انگلیس واسه فوق لیسانس چقدر پول و چه چیزایی لازمه؟ نمیشه فول فاند گرفت؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ایتالیا هم بشدت رکود اقتصادی داره و کار به سختی پیدا میشه...باید کسی باشه از بیرون تامینت کنه دختر ...

پسر عمو من ایتالیا دکترا قبول شد رفت الانم طرحش انداخته کانادا کلا بچه زرنگی هست 

خواهرش کانادا اپلای گرفت 

فعلا امضا ندارم