2821
2789
دیگ بری اونجا و آسفالت بشی تا توی زبانشون قوی بشی ک خودش ۳ سالی زمان میبره قشنگ المانی صحبت کنی دیگ ...

اره نسبت به کانادا خیلی نزدیک تره

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر همسایمون

چند ماه پیش مامانشو دیدم گفت دخترم رفته آلمان

شوهرش اینجاست منتظره دعوتنامه بفرسته براش

خیلی تعجب کردم آخه دخترش ویزیتور بود

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دختر همسایمون چند ماه پیش مامانشو دیدم گفت دخترم رفته آلمان شوهرش اینجاست منتظره دعوتنامه بفرسته ب ...

اصلا هرچی باشه شغلش فرقی نمیکنه در هر صورت میشه رفت

منم میخوام برم بعد برا شوهرم ویزا پیوست بفرستم

برو مشاور سه سوت مخشون زدس منم بردمشون ک راضی شدن

مشاورم باهاشون حرف زد اون لحظه گفتن آره اومدیم خونه حرفشون عوض شد من تک فرزندم مامانمم خیلی وابسته اس در حدی که روانیم کرده کارم سخته خودمم که اوضاع مالیم بدون خانوادم اوکی نیست باید شوگر بزنم 🤣🤣🤦

به چوخ رفتم از لحاظ روحی جسمی مالی درسی و روابط اجتماعی 💔💔
آره ولی عادت میکنی  آلمانیا خیلی نژاد پرست و خود برتر بینن همشونم اکثرا یا افسرده ان یا پیر و ...

عزیزم‌من چند نفر دور و برم دارن اونجا زندگی میکنن و خیلی راضین یکیش دختر ۲۳ ساله ...مطمینی این اطلاعاتت درسته؟؟؟

مشاورم باهاشون حرف زد اون لحظه گفتن آره اومدیم خونه حرفشون عوض شد من تک فرزندم مامانمم خیلی وابسته ا ...

من ی مشاور بردم گفت قیدشو بزن

یکی دیگ رفتم  راضی شون کرد

بگرد ی خوب پیدا کن

دختر عمه ام شوهر کرد رفت آلمان.فکر کنید مادره پسر دیدش و پسندید و پسره اومد و عقد کردن اینم توی یکسال کلاس رفت و زبان یاد گرفت و.... خلاصه این کارا که باید کرد حالام ۶ ماه رفته

یعتی موندم تو کار خدا که اگه بخواد هر غیر ممکنی را ممکن میکنه

شوهرش اونجا تو پست هست و خونه و ماشینم داره نزدیک ۴۰ سالشه پسره .دختره هم ۳۶

چندساله آلمان بوده پسره یعنی یه دختر چشمش نگرفته که به حرف مادرش از ایران زن گرفت🙃ما که خیلی برل دختر عمم خوشحالیم چون یه ازدواج ناموفق داشت وقتی ۱۹ سالش بود و توی عقد طلاق گرفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز