2777
2789
ارتباط با خدا بهترین داروعه یکم روش وقت بزار

خیلی سخته،خیانت دیدم ،بعد ۹ ماه نمیتونم فراموش کنم روز به روز بدتر میشم،یه مشاور سفت و سخت میگه جدایی،ولی سه تا بچه دارم نمیفهمم چکارکنم ،فکر و خیال مث خوره به جونمه بعد از ۶ ماه فهمیدم هنوز در ارتباطه و یجورایی سعی میکنه بمونه باهاش الان هی میفتم تو گوشیش بیرون که بره میگم لابد رفته پیشش کارای خوبی نمیکنه مثلا نصف روز  میره بیرون دوتا خطش در دسترس نیست من اینور داغون پر استرس ،خیلی سختم شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته،خیانت دیدم ،بعد ۹ ماه نمیتونم فراموش کنم روز به روز بدتر میشم،یه مشاور سفت و سخت میگه جدای ...

عزیزم تو حس میکنی قربانی شدی

ولی یادت باشه کسی که این وسط ارزششو از دست داده تو نیستی 

به حرف مشاورت گوش کن و سعی کن با عقلت تصمیم بگیری

و در نهایت توکل بر خدا بدون که همه چیزو واست درست میکنه

یکم زمان بده به خودت این روزاهم میگذره

عزیزم تو حس میکنی قربانی شدی ولی یادت باشه کسی که این وسط ارزششو از دست داده تو نیستی  به حرف ...

یعنی جدا بشم؟خب بهترم میشه که ،ولی فکر بچه هام بعد اذیتم میکنه اونم دوتا دختر با این دوره زمونه ،فعلا که روز به روز بدترم ،دست خودم نیست دیگه واقعا حتی از اینکه نسلت به شوهرم حتی فکر میکنم اعصابم بهم میریزه میگم بابا این ارزششو نداره چرا اینکار میکنی ولی بازم دست خودم نیست

یعنی جدا بشم؟خب بهترم میشه که ،ولی فکر بچه هام بعد اذیتم میکنه اونم دوتا دختر با این دوره زمونه ،فعل ...

این دغدغه های فکریت هم یه روز از بین میره

درباره بچه ها هم بستگی به شوهرت داره ایا ادم سالمی هست از نظر روانی اینا

شاید بشه حضانت مشترک داشت نمیدونم 

این دغدغه های فکریت هم یه روز از بین میره درباره بچه ها هم بستگی به شوهرت داره ایا ادم سالمی هست از ...

خودمم موندم چکار کنم 😔😔از نظر عاطفی که تامین نمیشم ،الکی موندم که بچه ها مادر افسرده میبینن

خودمم موندم چکار کنم 😔😔از نظر عاطفی که تامین نمیشم ،الکی موندم که بچه ها مادر افسرده میبینن

از کسایی که شرایطی مثل شما داشتن حتما بپرسید چطور کنار اومدن و بچه هاشون چیشد

مشاور عم ببرید