2777
2789

کسی که بعد سه ماه برگرده حتی وقتی رفتم زحمت ی زنگو پبامو ب خودش نداده یهویی الان اومده حرف از دوس داشتن و اینک میخام دوباره برگردم خودمو تغییر میدم همون اخلاقارو نداشته باشم میشه دل بست؟؟؟ حس مبکنم مجبوری میخاد خودشو تغیر بده 

براساس تجربه به کسی که یه بار رفت نباید فرصت داد

اما اگه خیلی کارا کرد واسه داشتنت یه فرصت بده

اما دل نبند

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یهویی بعد سه ماه اومده ن از اون موقع ک منو ت بلاتکلیفی گذاشته بود کلی دلمو شکست ن الان 

اگه نسبتی باهاتون نداره بزاریدش کنار اگه دلتون گیره حتما با حساب و کتاب پیش برید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اگه نسبتی باهاتون نداره بزاریدش کنار اگه دلتون گیره حتما با حساب و کتاب پیش برید.

ن نسبتی باهام نداره 

ولی میگ فرصت بدیم بهم من موقعی ک منتظرش بودم و چهار روز منو سرکار گذاشته بود واس ی زنگ حتی نگف چرا میری حتی نگفت بمون دلم دو ب شکه

ن نسبتی باهام نداره  ولی میگ فرصت بدیم بهم من موقعی ک منتظرش بودم و چهار روز منو سرکار گذاشته ...

واقعا اگه قراره فرصت بهش بدین به چشم یه مورد مطالعاتی نگاه کنین و سمت چیزایی که دلبستتون می‌کنه نرید چون آدم دوبار از یه سوراخ گزیده بشه احساس حماقت می‌کنه تمام عمرش.

واقعا اگه قراره فرصت بهش بدین به چشم یه مورد مطالعاتی نگاه کنین و سمت چیزایی که دلبستتون می‌کنه نرید ...

خودش میگ میترسم دوباره گند بزنم رو خودم باید کار کنم ولی چن روز پیش گفت مگ اخلاقم چشه همینجوری چمه آخه حس کردم از رو اجبارا تغییرش نمیخام بخاطر من از خودش دور شه 

خودش میگ میترسم دوباره گند بزنم رو خودم باید کار کنم ولی چن روز پیش گفت مگ اخلاقم چشه همینجوری چمه آ ...

اگه به خاطر شما خودشو عوض کنه وقتی دیگه شما رو دوست نداشته باشه به تنظیمات کارخانه برمی‌گرده. به نظرم یه دیدگاه درست انسانی و منطقی دارین همینو بهش بگید و راهتونو جدا کنید.

اگه به خاطر شما خودشو عوض کنه وقتی دیگه شما رو دوست نداشته باشه به تنظیمات کارخانه برمی‌گرده. به نظر ...

اوهوم بهش گفتم چون دوس ندارم اونم اذیت شه دوسش دارم ولی اگ بخاد مجبوری خودشو تغییر بده بعد چن وقت خسته میشه دوباره همونجوری میشه دلمم نمیخاد حرف ناراحت کننده ای بهش بزنم پس بره بهتره 💔

مرسی عزبزم