کسی که بعد سه ماه برگرده حتی وقتی رفتم زحمت ی زنگو پبامو ب خودش نداده یهویی الان اومده حرف از دوس داشتن و اینک میخام دوباره برگردم خودمو تغییر میدم همون اخلاقارو نداشته باشم میشه دل بست؟؟؟ حس مبکنم مجبوری میخاد خودشو تغیر بده
ن نسبتی باهام نداره ولی میگ فرصت بدیم بهم من موقعی ک منتظرش بودم و چهار روز منو سرکار گذاشته ...
واقعا اگه قراره فرصت بهش بدین به چشم یه مورد مطالعاتی نگاه کنین و سمت چیزایی که دلبستتون میکنه نرید چون آدم دوبار از یه سوراخ گزیده بشه احساس حماقت میکنه تمام عمرش.
واقعا اگه قراره فرصت بهش بدین به چشم یه مورد مطالعاتی نگاه کنین و سمت چیزایی که دلبستتون میکنه نرید ...
خودش میگ میترسم دوباره گند بزنم رو خودم باید کار کنم ولی چن روز پیش گفت مگ اخلاقم چشه همینجوری چمه آخه حس کردم از رو اجبارا تغییرش نمیخام بخاطر من از خودش دور شه
خودش میگ میترسم دوباره گند بزنم رو خودم باید کار کنم ولی چن روز پیش گفت مگ اخلاقم چشه همینجوری چمه آ ...
اگه به خاطر شما خودشو عوض کنه وقتی دیگه شما رو دوست نداشته باشه به تنظیمات کارخانه برمیگرده. به نظرم یه دیدگاه درست انسانی و منطقی دارین همینو بهش بگید و راهتونو جدا کنید.
اگه به خاطر شما خودشو عوض کنه وقتی دیگه شما رو دوست نداشته باشه به تنظیمات کارخانه برمیگرده. به نظر ...
اوهوم بهش گفتم چون دوس ندارم اونم اذیت شه دوسش دارم ولی اگ بخاد مجبوری خودشو تغییر بده بعد چن وقت خسته میشه دوباره همونجوری میشه دلمم نمیخاد حرف ناراحت کننده ای بهش بزنم پس بره بهتره 💔