2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووویییی عزیزوم چه قشنگ 😍

قربونت. انقد باشوهرم داداشم لجه از بس محکم بوسش میکنن اینم حرص میخوره امروز داشتم ظرف میشستم همچی با حرص میگف مامان بیا😂 حالا رفتم میبینم داداشم داره بوسش میکنه میگ بیا این بچه لوستو بگیر بوسشم میکنی دعوا داره

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
چه قد حس خوبی گرفتم:)))

قربونت کلا رابطه عاطفی قوی ای با حیوونا دارم. یک مینا داشتم این از تاریکی میترسید همسرم نمدونست چراغ رو خاموش کرد بچم دل ترکوند. تا یک هفته باشوهرم حرف نمیزدم😂

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
الهی بگردم طفلکی🥲ومنی که به شدت می ترسم ازشون

ای جان ترس ندارن ک. خونه قبلی مون باغ وحش بود😂 جوجه داشتم،  مرغ، خروس، اردک، خرگوش، کبک، قناری، فنچ، عروس هلندی، بچه گربه، کبوتر، ماهی، 😂

قربونت. انقد باشوهرم داداشم لجه از بس محکم بوسش میکنن اینم حرص میخوره امروز داشتم ظرف میشستم همچی با ...

عزیزم چه گوگولیه باهاش واسه حرف زدن خیلی کار میکنید؟ 

ما یه دونه داریم ولی یه جمله میگه فقط 

عزیزم چه گوگولیه باهاش واسه حرف زدن خیلی کار میکنید؟  ما یه دونه داریم ولی یه جمله میگه فقط&nb ...

اره انقد ک باهاش سروکله زدم. چیزایی ک یاد داره تا الان میگه:  مامان بیا. بابای بد. سلام. بوس بده. قربونت برم. نمکی بیا ببرش😂 این اخری رو از بس شوهرم گف هی گفتم نکو یاد گرف😑

ای جانم خدا هرسه تا تون رو برای هم نگه داره 

قربونت گلم

ممنون محبت دارید ⚘ بله چشم حتما😍

چشمتون پر فروغ   

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)