2777
2789
من تمام مشکلم با شبه کلا از شب می ترسم🥲

خودتو مشغول کن منم از شب میترسیدم الان انقدر کار دارم ک نميفهمم کی صب شد

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و ما  که دو تا درخت خیلی بزرگ تو حیاط داریم و از ساعت ۵ صبح از دست کلاغ ها ارامش نداریم 

ساعت ۷ دیگه قارقار کلاغ و جیک جیک گنجشک دعوای قمری ها و یه صدای دیگه هم میاد که خیلی خوش اوازه پرنده ولی تو اون هیاهو صداش گم میشه

فکر کنم بهش بلبل خرما میگن

وختی بچه بودم یادمه اگ صدای کلاغی میومد ک روی بوم یا دیوار نشسته بود و غارغار میکرد مامانم .مامان بزرگام .عمه ها خاله ها هرکی اول صبح صدای کلاغ میومد دلهره میگرفتن و میرفتن ب هرطریقی بود کلاغ رو پر میدادن ...

از بس ب خودشون تلقین میکردن ک نحسه واقعا ی خبر بدی رو میشنیدن عملا جذب میکردن ..

اما من از وختی خودمو شناختم وختی صدای کلاغ میاد بخصوص اول صبح ی لبخند میزنم و توی دلم میگم هوراااا ایشالا خبر خوش امروز زود برسه بهم ...

باور میکنی هروخت صدای کلاغ میشنوم یا اتفاق خوبی میفته 

یا مهمون عزیزی میاد کلا بخودم انرژی مثبت میدم 

میتونی از خرافات بد عقاید مثبت بسازی ببین چقدر تاثیر داره و انرژی مثبت رو جذب میکنی 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
وختی بچه بودم یادمه اگ صدای کلاغی میومد ک روی بوم یا دیوار نشسته بود و غارغار میکرد مامانم .مامان بز ...

از اون موقع هی دارم به خودم انرژی مثبت میدم فردا یه اتفاق خفن در راهه😂

و ما  که دو تا درخت خیلی بزرگ تو حیاط داریم و از ساعت ۵ صبح از دست کلاغ ها ارامش نداریم  ...

وای چه بانمک😍😍😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
از اون موقع هی دارم به خودم انرژی مثبت میدم فردا یه اتفاق خفن در راهه😂

همین درسته ایول اینا خرافاتیه ک از گذشته مونده توی ذهن ما از طریق مادرا مادربزرگا و بقیه 

بنفع خودت بچرخونش میبینی چها نمیکنه انرژی مثبت و توکل ب خدا ک مهربونترینه .. 

کلاغ یکی از نجیب ترین باهوش ترین پرنده هایه خداس...

تا اخر عمرش ی جفت داره و وختی کلاغ جفتش بمیره تا ابد تنها پرواز میکنه من خیلی دوسشون دارم 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
واقعا اینجورین؟ منکه خیلی خوشم میاد از کلاغ و همه پرنده ها میبینم کیف میکنم

اره. من پدرم بیمارستان بستری بود ی ماه همش میرفتم میومدم تو حیاط بیمارستان رو چمن هاش کلاغ ها میومدن دنبال غذا ی بار از ساندویچم براشون نون ریختم ی دو سه روز گذشت نشسته بودم رو نیمکت تو حیاط بیمارستان یکی از کلاغا اومد کنار نیمکت برام ی تیکه نون گذاشت رفت😂 انقد خندم گرفته بود. کلا خودم عاشق حیوونم. همین الانشم ی عروس هلندی شیطون دارم امشب نمدونم بچم چش بود نمیخابید تا الان بخاطرش بیدار واستادم همش میاد رو شونم میشینه میگ بابای بد😂 نمدونم شوهرم اذیتش کرده عصبیه از دستش

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اره. من پدرم بیمارستان بستری بود ی ماه همش میرفتم میومدم تو حیاط بیمارستان رو چمن هاش کلاغ ها میومدن ...

فکر کرده قرضی بهش نون دادی، برات پس آورده😂😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فکر کرده قرضی بهش نون دادی، برات پس آورده😂😍

اره حیوون😂 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
ما عادت کردیم  برامون صداشون انگار نبض زندگیه ولی مهمون میاد اونا کلافه میشن

عزیزم چه مهربونید😍

میگن کلاغ دزد چیزای با ارزشه مواظب باشید😂