2777
2789
عنوان

وضع معیشتی

143 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، یه سوالی میپرسم صادقانه جواب بدین؟ خدا وکیلی این گرونیا رو زندگی شماها تأثیری داشته؟ یعنی وضعیت زندگیتون ب مراتب سخت تر از قبل شده؟ ما که هر چی آدم اطرافمونه چه دوست چه فامیل روز ب روز بهتر میشن و پولدار تر میشن، روز ب روز خدا رو شکر خونه های بهتر و ماشینای بهتر سوار میشن و طلاهاشونم بیشتر میشه، فکر کنم فقط این وسط رو ما خیلی فشار میاره؟ خواستم بدونم شمام همینطورین؟ اطرافیانتون چطور؟ گاهی اوقات فکر میکنم شاید شوهر من خیلی بی عرضه است نمیتونه پول در بیاره!!!!!

به خداقسم باورمیکنی امشب اشک ریختم سرسجاده، سجده زدم زانو زدم گفتم خدایا در رحمتت باز کن اوضاعمون میبینی یکی بزار سرراهم پول نمیخوام خونه نمیخوام ماشین نمیخوام فقط موادغذایی بهم بده. ایقد گریه کردم که سردرد گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

صاحب مشاغل آزاد اوضاعشون خوبه.

کارکنان پتروشیمی های دولتی و شرکت های غول اقتصادی و نفت اینها هم خوبه.

قشر ضعیف جامعه کارگران ساده، کارمندان، چافراد تحت پوشش کمیته و بهزیستی و صاحب مشاغل کوچک اوضاع خوبی ندارند.

بله ما هم کارمندیم توی اجاره موندیم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

والا گرونی ب مام خیلی فشار اورده،اصلا اینقد سفره مون کوچیک شده،دیگه سرولباس و طلا و مسافرتم ک هیچی

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

اثلا به همسرت ربطی نداره الان خیلی ها از فشار هزینه های بسیار بالای زندگی فقط دارن درجا میزنن فقط شما نیستید یه کارگر که روزی ۴۰۰ در میاره وقتی بره مرغ فروشی ۳۵۰ بده یه مرغ دیگه با ۵۰ تومن فقط لواش میشه خرید پس فقط فشار برای شما نیست خیلی از مردها را شرمنده زن و بچه کرده

آخی چقدر ناراحت شدم از پیاماتون، واقعا شرمندم ک ناراحتتون کردم، از ته قلبم دعا میکنم اوضاع هممون خوب شه، خدا منو ببخشه چقدر ب شوهرم فشار میارم همش🥺😓

اینی که فرمودید میشه اختلاف طبقاتی، 

شرایط جوری پیش میره که کسانی که سرمایه بیشتری دارن منفعت بیشتری ببرن و کسانی که ندارن متضرر بشن.

هرچه این سرمایه بیشتر باشه عایدی افراد و میزان سود به دست اومده بیشتره 

و اگه هم سرمایه اولیه وجود نداشته باشه معیشت افراد روز به روز افزایش پیدا میکنه‌.

انشاا.. که موقتیه و اوضاع رو به راه تر میشه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل