2777
2789
نگران نباش عزیزم CMV یه ویروسه مثل کووید  مثل آنفولانزا مثل هپاتیت سرخک سرخچه . . . ...

سلام عزیزم خوبین؟

من دخترم ۳۳ هفته به دنیا اومد و نارس هست بعد از یک ماه که داشتیم از nicu مرخص میشدیم یه brain sono براش نوشتن و به دنبال اون به cmv شک کردن که نمونه های  خون و ادرار و lp فرستادیم ازمایشگاه معتبر و متاسفانه در خون و ادرارش مثبت شد و بستری شد و گفتن ۶ هفته باید بمونه و گانسیکلوویر دریافت کنه . تست abr هم ازش گرفتن و گفتن یه گوشش خفیف و یکی دیگه شدید کم شنوایی داره . ROP هاش هرهفته انجام میشه و خوبه. میخواستم ببینم حالا که داره دارو دریافت میکنه و با توجه به اینکه نارس هست ممکنه مشکل کم شنواییش حل بشه و ایا ممکنه ROP هاش که تا الان خوب بوده با وجود دریافت دارو از یه جایی به بعد افت پیدا کنه و ویروس روش اثر بذاره؟ 

خیلی ممنون میشم جواب بدین 🥺🙏

سلام دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی از بیماری cmv دارید من رو راهنمایی کنید من به تازگی ازمایش cmv igg انجام دادم و عددش روی 500 بود دکتر بهم دارو داده میخوام بدونم ایا این بیماری کامل درمان میشه و بعدن که حامله بشم روی جنینم تاثیر نداره ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید؟ از وضعیت دخترتون برامون توضیح میدید لطفا؟ کنترل شده ویروس؟

سلام عزیزم. ممنونم. والا خداروشکر بالاخره بعد از حدود سه ماه مرخص شدیم . بعد از ترخیص یه abr بردیم گفتن هردو گوش خفیف کم شنوایی داره. تو ۶ ماهگی دوباره تکرار کردیم یکیش رفع شده کامل و یکیش هنوز یه مقدار کم شنوایی داره که گفتن چون نارس بوده بازم یه ماه صبر کنیم . 

شما هم بچتون درگیر cmv شده؟

شما میشه بگید igm چند بود؟ پزشکتون چی تجویز کرد؟

دوست عزیز من دکترم برام دارو های ضد آنفولانزا تجویز کرد و در طول مصرف به مدت 20 روز از هر گونه رابطه منع  شده بودیم  دکترم به من گفت از زمان مصرف دارو تا انشالله بعد از زایمان من نباید میوه هایی که پوستشون جدا نمیشه بخورم یا کاهو و سبزی و خلاصه هر چیزی که نمیشه با مایع شستش یا جوشاندش الان هم میخوام دارو استفاده کنم برای بارداری ترو خدا من رو هم توی دعاهاتون شریک کنین خیلی ناراحتم بعد پنج سال هنوز مادر نشدم و یک جنین هم بخاطر cmv از دست دادم .