2777
2789
عنوان

نون خشکه هاتون رو داخل چی میریزین

623 بازدید | 36 پست

شاید خنده دار بنظر برسه سوالم .☺️من مشکل دارم با نون های اضافه سفره.هر بار میریزم داخل نایلون از اطرافش میریزه ریز ریز اعصابم خورد میشه حوصله جارو کردنشم ندارم همیشه.البته چند روز جمع بشه جدا از نایلون زباله میزاریم دم در .که ببرن .شما داخل چی میریزن داخل کابینت میزارین ؟

تو کیسه برنجی وقتی پر شد میدیم یکی از آشناها دامداری داره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش سطل آشغال

عزیزم برکت خدا گناه داره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

من یک سبد داخلش پلاستیک میکشم گزاشتم بیرون نون ها رو میریزم داخلش تا خشک بشن 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

میریزم داخل گونی  جمع که شد میفروشم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یه سطل داریم تو حیاط

همیشه هم گنجشکا میان نوک میزنن بهشون

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️