2777
2789
عنوان

کیا بینی عمل کردن یه دیقه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
عزیزم خشکیش اذیتتون میکرد؟؟؟میشه تجربتونو بگید 

اره کیپ بود ی جوری بود 

سرم میزدم آروم فین میکردم بهتر میشد

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرم میزنم ولی کیپه لامصب  من بیست روزه  بیرونم رفتنی خشکه خشک میشه🥺🥺🥺 واسه شما ک ...

بعد یک ماه 

درست میشه نگران نباش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بعد یک ماه  درست میشه نگران نباش

راسش خییییلی نگرانم ابجی خوده عمل سخت نبودا این کلافگی بعد عمل سخته 

شما هم بینیت خشک میشد؟؟؟؟؟

کیپ بود ؟؟؟

مخاط بینی اذیتتون نمیکرد

من عمل کردم.طبیعیه این حالتات هممون داشتیم.کلافگی زیاد داره ولی تموم میشه

عزیزم میشه تجربیاتتونو بگید 

شما هم خشکی داخل بینی و گرفتگی داشتین.؟

چند وقت بعد با بینیتون راحت بودین و مثل دماغ قبل عملتون شد

عزیزم میشه تجربیاتتونو بگید  شما هم خشکی داخل بینی و گرفتگی داشتین.؟ چند وقت بعد با بین ...

پنج سال پیش عمل کرده بودم زیاد یادم نمیاد چند وقت بعد خوب شدم.ولی اره همه ی اینا رو داشتم گرفتگی زیاد داشتم.از دهن نفس میکشیدم موقع خواب تا یک ماه باید حتما صاف میخوابیدم به پهلو اینا اصلا

زود خوب میشی یکم صبوری کن

راسش خییییلی نگرانم ابجی خوده عمل سخت نبودا این کلافگی بعد عمل سخته  شما هم بینیت خشک میشد؟؟؟؟ ...

چرا عزیزم همه این مشکلات طبیعیه خوب میشه دیگه 

خداروشکر کن با ظاهرش مشکل نداری 

حل میشه بیشتر سرم بزن فین کن آروم با گوش پاک کن بینیتو تمیز کن 

پنج سال پیش عمل کرده بودم زیاد یادم نمیاد چند وقت بعد خوب شدم.ولی اره همه ی اینا رو داشتم گرفتگی زیا ...

ابجی کلا با بینیتون راحت هستین ؟؟؟تو این پنج سال مشکلی اذیتی برات نداشته اصلا 

مثل دماغ قبل عملت شده برات 

اخه من هی لعن و نفرین میدم به خودم که چرا عمل کردم 🥺🥺

چرا عزیزم همه این مشکلات طبیعیه خوب میشه دیگه  خداروشکر کن با ظاهرش مشکل نداری  حل میشه ...

اوووونقدر اذیتم این خشکی و گرفتگیش اذیتم میکنه که پریشونم صد دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم 

کی ادم با بینی جدیدش راحت میشه؟؟؟

چقد زمان میبره 

ابجی کلا با بینیتون راحت هستین ؟؟؟تو این پنج سال مشکلی اذیتی برات نداشته اصلا  مثل دماغ قبل عم ...

آره بخداا

کوچکترین تفاوتی با راحتی قبلم ندارم.استرس به خودت راه نده عمل کردی این چیزا عادیه خب..بینیم هیییییچ فرقی با قبل نکرده از نظر راحتی و طرز نفس کشیدن و اینا

اوووونقدر اذیتم این خشکی و گرفتگیش اذیتم میکنه که پریشونم صد دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم  کی ...

از لحاظ ظاهری که شاید تا شش هفت ماهی دلخواهت نباشه 

تنفسی بعد ی ماه و نیم دیگه اوکیه