2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا بیایین

103 بازدید | 12 پست

مامانای قشنگ من نمیدونم سن بارداری به اساس چی دقیقتره یعنی تاریخ آخرین دفعه قاعدگی یا نه چون من به اساس همین رو برگه انتی من یه جاش زده 10 هفته و 5 روز یه جاش زده 12 هفته 

از شما ‌چجوری محاسبه شده به اساس آخرین تاریخ قاعدگی تون یا فرق میکنه 

لطفا راهنماییم کنید میخوام برم آنومالی ولی گیج شدم کدومو محاسبه کنم 

معمولا پریود دقیقتره ولی هرچی دکتر بگه

خوب عزیزم من آخرین تاریخ قاعدگی مو گفتم اونم یه جا زده 10 هفته و 5 روز یه جا 12 هفته ولی ده هفته دقیقه که من محاسبه میکنم ولی چرا باید بزنه 12 هفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من  پریودی با ان تی فقط دو روز فرق داشت .البته الان هفته های بالاتر هستم همه چی یه هفته بزرگ تر از پریودی هست اونم بخاطر این هست بچه درشته. معمولا ان  تی رو در نظر میگیرن

بر اساس اندازه جنین تخمین میزنن ولی اونی که شما حساب میکنی و معمولا دکتر معیار قرار میده.ولی بازم بپ ...

من اهواز انجام داده بودم الان تهرانم دکترمم خیلی بد اخلاقه گیج شده چرا باید اینجوری اشتباه کنن یا اگه اشتباه نکردن چرا درج کردن دوتا تاريخو

[QUOTE=294262638]منم اهوازم انبیایی کارش عالیه[/QUOTE منم نمیدونستم پیش کی برم عزیزم همینجوری از نت سرچ کردم پیداش کردم راجع به مهدوی اطلاعی ندارید شما یعنی کارش خوبه یا نه چون واسه من انگار بده تشخیصش فکر میکنم