2777
2789

به تنهایی اصلاا اثر نداره 

مگه اینکه با یه کرمی چیزی استفاده بشه

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمرنگ میکنه

پوستو روشن میکنه

من از آنلاین شاپ خریده بودم فک کنم دستساز بود خوب بود دستامم سفید میکرد ولی باید بعدش آبرسان بزنی یکم پوستو خشک میکنه

دلم برات تنگ شده حسین

یه صابون واسه جوش گرفتم ..صابون گوگرد تاثیر داره ... صابون زردچوبه داشتم به پوستم نخورد راضی نبودم...واسه لکه صابون انار بگیر اما اگه پوستت خشکه اصلا صابون نزن چون خشک تر میشه

کمرنگ میکنه پوستو روشن میکنه من از آنلاین شاپ خریده بودم فک کنم دستساز بود خوب بود دستامم سفید میک ...

در ضمن خیلی هم ارزون بود یادم نمیاد ولییی از قیمتش تعجب میکردیم

دلم برات تنگ شده حسین

بله استفاده کردم حتی یهههههه کوچولو اثر نکرد سیصد تومن خریدم پولمو ریختم دور 

من فک کنم ۲۰ یا ۳۰ تومن گرفتم ولی واقعا بی اثره

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...