2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی تا نیمه ابری خوبه بد نیست

اول از یوتیوب میتونید شروع کنید

یا سایت های داخلی 

ارز های دیجیتال پایه مالی قوی ندارن و دارای نوسان زیادی هستند با یه توییت ترامپ و ایلان ماسک و... دامپ و پامپ میشن

بهتره برید سراغ فارکس که استیبل تره یادتون باشه بازار های مالی هم سود دارن هم ضرر هرکسی گفت فقط سود میکنه بدونید کلاهبرداره و چیزی بارش نیست

برای آموزش از یوتیوب استفاده کنید حداعقل ۶ ماه تا یه سال زمان میبره تا کامل یاد بگیرید

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
اول از یوتیوب میتونید شروع کنید یا سایت های داخلی  ارز های دیجیتال پایه مالی قوی ندارن و دارا ...

اوه اوه...و شنیدم فارکس خیلی سخته کلا همه چی یادگیریش

اول از یوتیوب میتونید شروع کنید یا سایت های داخلی  ارز های دیجیتال پایه مالی قوی ندارن و دارا ...

میخوام تو کوتاه مدت سود خوبی کنم...بورس ایران؟ ارز دیجیتال؟ یا فارکس؟

راستی چرا انقد زمان طولانی میخواد برا یاد گرفتنش؟!

و کجا اصولی پله به پله از صفر یاد میدن؟

راستی چرا انقد زمان طولانی میخواد برا یاد گرفتنش؟! و کجا اصولی پله به پله از صفر یاد میدن؟

کی گفته قرار سود خوبی کنید؟ضرر خوبی هم میکنید سودهمیشه نیست ضرر هم داره

فارکس سخت نیست مهم آموزش دیدن تحلیل تکنیکال هست که هم برا ارز دیجیتال کاربرد داره هم بورس و فارکس

برا حرفه ای شدن نیاز به آموزش و تمرین و تمرین و تمرین هست بعد حرفه ای شدن هم بازم ضرر میکنید باید ضرر کنید جزوی از بازاره

از یوتیوب شروع کنید سایت های داخلی هم هستند آموزش حرفه ای خواستید هم باید هزینه ۱۵ تومن به بالا کنید برااونم زبانش انگلیسی هست ش آموزش رایگان فقط یوتیوب هست 

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
کی گفته قرار سود خوبی کنید؟ضرر خوبی هم میکنید سودهمیشه نیست ضرر هم داره فارکس سخت نیست مهم آموزش دی ...

مرسی از راهنمایی خوبت.🌷🌷🌷🌷🌷🌷

به جز تحلیل تکنیکال دیگه چیا خوبه که باید یاد بگیرم؟

عزیزم انشاالله پر سود باشین. فقط مراقب باشین و آگاهانه وارد شین. ما هم ضرر کردیم هم یه کیف پول داشت شوهرم هک شد و سرمایه مون نابود شد. 

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
جددددداااااا؟

بله. فقط یه مقداری داره تو کیف دیگه اش که اون هک نشده ولی تو ضرره. خدا لعنتشون کنه باز آدم میگه یه موقعی سود می‌کنه ولی کیف پول هک شده که دیگه به فنا رفت یک سوم سرمایه مون دود شد 

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.