2777
2789
عنوان

کیست مویی😭😭😭😭

270 بازدید | 23 پست

خانما توناحیه نشیمنگاه هم یه چیزی اندازه گردو دراومده وفوق العاده دردناکه مخصوصا موقع نشستن.بنظرتون کیست مویی؟برای درمانش به جه متخصصی مراجعه کنم؟لطفا کسایی که تجربه دازن راهنماییم کنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تو همون نشیمن گاهم ده سال پیش چنین جوش بزرگی در اومد دردناک و چرکی  تا دوسه هفته هی فشارس میدادم خارج میشد پر میشد دوباره

من خررررر احمق انقد فشارش دادم عادت کرده بودم که خونن میومد بیرون بعد نگو رفته رفته گوشت داخل جوش به سمت بیرون رونده سده و تبدیل شد به یه گردالی روی پوست باسنم زخمش کامل خوب شد ولی برجستگی بدی رو باسنمه عیبم مبا. ازدواج کنم میگه این چیه😔😔😖😖😖😖

کیسته میتونی مرهم سیاه از عطاری بگیری بذاری روش تخلیه شه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نمیدونم دقیقا ولی اندازه گردو خیلی سفته وهمچنین خودبخود ترشح میاد ازش 

بله کیست مو برگشتی هست....و باید عمل بشه ..

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
نمیدونم دقیقا ولی اندازه گردو خیلی سفته وهمچنین خودبخود ترشح میاد ازش 

زودتر برو دکتر.. فعلن بهش دست نزن یه دستمال بزار روش فقط موقع نشستن هم مراعات کن تا بری دکتر..

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!