2777
2789
عنوان

کیست مویی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 23 پست
واقعا؟خیلی ممنون حتما میگیرم امتحان میکنم

اره 

برو عطاری بگیر بزن بعد روسو ببند چند روز این کارو کنی تخلیه میشه 

تنها راه درمان قطعیش البته جراحیه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم شرایطشو ندارم خانوادم بفهمن خییلی زشته ولش شاید بعدا ازدواج کنم با همسرم بتونم برم جایی دکتری ...

عیب نداره زیاد حساس نباش.حالا مگه خود مرد ها کاملا بی عیب نقص هستن؟

باعرض پوزش یکم بالاتر از خط باسن خیلی هم سفته

عزیزم‌خجالت و پوزش گفتن‌نداره که قشنگم.

اول برو عطاری ببین شاید چیزی بده.نرم شه و سرباز کنه.وای چند سال پیش نصفه شب از درد کنار بیکینی بیدار شدم.دیدم شده اندازه ی نخود سفت و قرمز.شبونه انقدرر فشارش دادم‌انقدر عفونت داشت با مو.

نمیدونم ی شبه چرا اینجوری شده بود.

عیب نداره زیاد حساس نباش.حالا مگه خود مرد ها کاملا بی عیب نقص هستن؟

ممنون عزیزم واسه همدردیت 

ولی عیبم میاد بپرسه چیه چی بگم 

چون مردها قشنگی بدن زن خیلی مهمه براشون الخصوص باسن صاف