2777
2789

تو این دنیا فقط دلم به پسرم خوشه  . 

پدرو مادرم که طلاق گرفتن هر دو ازدواج مجدد کردن  و اصلا  دو سال  در میون هم نمیبینمشون اصلا منو نمیخوان  وقتی ببینمشونم  همش زخم زبون میزنن دل میشکونن . خانواده شوهرمم که صمیمی نیستم خیلی نمیرم شاید دو سه  ماه درمیون . شوهرمم هیچ جا منو نمیبره میگم بریم بیرون بهونه میاره همش تو خونه با بچم حبسم . اخلاقشم خیلی عوض شد همش اذیتم میکنه  اصلا بهم توجع نمیکنه همش تو گوشیه حتی حرف نمیزنیم باهم  . 

خسته شدم از این زندگی .  فقط به امید پسرم زندگی میکنم . همه حسرت زندگی منو میخورن اما نمیدونن دلم خونه شوهرم خیلی عوض شده دیده من هیچ کسو ندارم همش  اذیتم میکنه دلمو میشکونه تازه ناهار درست کردم سالاد و  ریختم رو غذاش  غذا  رو پرت کرد که مگه نمیدونی من بدم میاد سالاد و میریزی  رو غذا  خیلی دلم شکست خیلییی   با این بچه کوچیک  بزور غذا درست کردم  اونوقت  پرت کرد  😔😔خدا ازش نگذره  آهم دامن گیرش میشه واقعا  دلم شکست 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال ندارد صبور باش و وقتی براش غذا درست کردی اینو بخونید فوت کن روی غذاش بگو بسم الله الرحمن الرحیم کلیدی دارم ز بسم الله قفلش ز لا اله الا الله بستم زبان و دهان شوهرم فلانی از طرف خودم اسمت رو بگو بحق با اله الا الله....خیلی اثر داره همچنین دعای مهر و محبت بگیر براش شاید دعا داری 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دوست داشتی جای من بودی ۳۵سالمه مجردم خیرسرم کارمندم یه خواستگار کارمندم تاحالا نداشتم همه صدپله ازخودم پایینتر همش مقایسه خودم با همکارام بادوسام دارم دق میکنم تواونجوری من اینجوری

عزیزم همه زندگی ها توش دعوا و ناراحتی هست 

سعی کن کنار بیایی با شرایط 

شوهر منم همش سرش تو گوشیه و تعطیلات و غیر تعطیلات خونه هستیم 

چاره چیه باید خودمون سعی کنیم محیط زندگیمون رو شاد نگهداریم