بچه ها من بیشتر از یه ماهه عادت کردم صبحونه ، کلوچه با چایی میخورم ، حتی خیلی وقتا وقت ناهار تا برسم خونه، سروکار باز کلوچه و چایی میخورم ، الیته اینم بگم حدود ۴۰ روز اینا مرتب آنتی بیوتیک های مختلف برای یه مشکل دیگه ای مصرف کردم ، پدر معده ام در اومده، الان معده درد دارم ، انقدر شدید نیست که نشه تحمل کرد ولی هوب اذیت میشم ، لطفا راه حل خانگی خوب سراغ دارید؟
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
آخه میگن الان نبات ها شکری هستند بیشتر مضر هستند تا مفید
این رو دیگه نمی دونم من با ساقه طلایی می خورم
عرق یونجه هم خوبه
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓