2777
2789
عنوان

درد معده کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست
اره همش تقصیر خودمه انقدر تنبلم سختمه یه لقمه با پنیر بگیرم با خودم ببرم  تو میگی درد به خاطر ...

برو دکتر نه انشالله کار به جاها باریک بکشه درد امونتو میبره استفراغ و کاهش وزن اینا داری الان حتما باید بری تا هرچی هست مثل ورم،میکروب،زخم،التهاب رو درمان کنی 

برو دکتر نه انشالله کار به جاها باریک بکشه درد امونتو میبره استفراغ و کاهش وزن اینا داری الان حتما ب ...

باشه حالا پای دکتر وسط نکش ، به اندازه کافی استرس مسائل دیگه رو دارم 😂

ان شاءالله ‌با داروهای خونگی و ... بر طرف میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حالا پای دکتر وسط نکش ، به اندازه کافی استرس مسائل دیگه رو دارم 😂 ان شاءالله ‌با داروهای خونگ ...

عجبا من میگم با دارو شیمیایی قطعی درمان میشی خیالت هم راحت میشه مامان من یه عمره هرچی میشه میره دکتر قرصاش رو مرتب میخوره تا حالا هم مشکلی نداشته

نعناع کوهی خشک خریدم، پوثره ؟ چجوری استفاده کنم؟ چند روز استفاده کنم؟ فدات بشم

روزی یبار حداقل بخور

نعنا کوهی منظورت پونه س یا خود نعنا؟

چه پونه باشه چه نعنا هردوش عالیه من خودم مدتی معده درد داشتم توی ماست هم نعنا میریختم میخوردم، دمنوش هم هر روز میخوردم خیلی خوب بود گلم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
روزی یبار حداقل بخور نعنا کوهی منظورت پونه س یا خود نعنا؟ چه پونه باشه چه نعنا هردوش عالیه من خودم ...

مرسی عزیزم 

نمیدونم از بازار شمال خریدم گفت نعنا کوهی 

البته خشک هست ، نعنا خشک هم میشه دم کرد؟ یعنی یه قاسق تو یه بیوان آب جوش بریزم بذارم دم بکشه و بخورم؟

الان عرق نعناع خریدم ته استکان خوردم امیدوارم موثر باشه 

عجبا من میگم با دارو شیمیایی قطعی درمان میشی خیالت هم راحت میشه مامان من یه عمره هرچی میشه میره دکتر ...

میدونم عزیزم

لگه تامیک های قبلیمو ببینی ، میبینی که من از دی ماه درگیر دکتر و استرس و نگرانی ام،  هنین دکتر رفتنا و استرس زیاد ، مریضم کرد. واقعا دیگه نای رفتن به دکتر رو ندارم

آره نعنا خشک هم میشه خوب میشی نگران نباش

مرسی عزیزم

عرق نعنا که میخورم بهتر میشم

یه ذره غذا میخورم نفخ میکنم ، البته نسبت به دیروز بهترم

ممنون از راهنماییت

سلامت باشی همیشه