بچه ها من بیشتر از یه ماهه عادت کردم صبحونه ، کلوچه با چایی میخورم ، حتی خیلی وقتا وقت ناهار تا برسم خونه، سروکار باز کلوچه و چایی میخورم ، الیته اینم بگم حدود ۴۰ روز اینا مرتب آنتی بیوتیک های مختلف برای یه مشکل دیگه ای مصرف کردم ، پدر معده ام در اومده، الان معده درد دارم ، انقدر شدید نیست که نشه تحمل کرد ولی هوب اذیت میشم ، لطفا راه حل خانگی خوب سراغ دارید؟
اره همش تقصیر خودمه انقدر تنبلم سختمه یه لقمه با پنیر بگیرم با خودم ببرم تو میگی درد به خاطر ...
برو دکتر نه انشالله کار به جاها باریک بکشه درد امونتو میبره استفراغ و کاهش وزن اینا داری الان حتما باید بری تا هرچی هست مثل ورم،میکروب،زخم،التهاب رو درمان کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجبا من میگم با دارو شیمیایی قطعی درمان میشی خیالت هم راحت میشه مامان من یه عمره هرچی میشه میره دکتر ...
میدونم عزیزم
لگه تامیک های قبلیمو ببینی ، میبینی که من از دی ماه درگیر دکتر و استرس و نگرانی ام، هنین دکتر رفتنا و استرس زیاد ، مریضم کرد. واقعا دیگه نای رفتن به دکتر رو ندارم