2777
2789
اظهار پشیمانی که هیچ بدتر کتک هم میزنه میگیم زندگی پس از زندگی ببین فحش میده 

واقعا توجیه نداره بعضی از حرکات و کارا،

ایشون الان حرفشون چیه، تصمیم به جدایی دارن، یا نه بلاتکلیفن، یا هم میخوان زندگیشون رو ادامه بدن هم با اون خانم در ارتباط باشن

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
واقعا توجیه نداره بعضی از حرکات و کارا، ایشون الان حرفشون چیه، تصمیم به جدایی دارن، یا نه بلاتکلیفن ...

نه دیگه می‌خوان جدا بشن تا عروس عموشون صیغه کنندتازه فهمیدیم  شش سال با عروس عموشون بوده حالا که عروس عمو طلاق گرفته میخواد صیغش کنه بعد سه ماه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه می‌خوان جدا بشن تا عروس عموشون صیغه کنندتازه فهمیدیم  شش سال با عروس عموشون بوده حالا ک ...

همینطور واضح گفتن یعنی

جسارتا درکی از زندگی مشترک و‌ تعهد زوجین نسبت به هم‌ ندارن

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
همینطور واضح گفتن یعنی جسارتا درکی از زندگی مشترک و‌ تعهد زوجین نسبت به هم‌ ندارن

نه کار خدا یه روز که تو پارکینگ تلفنی داشتند صحبت میکردندفکر میکردند  کسی تو ساختمون نیست با مادر عروس عموشون  صحبت میکردند که حاج خانم من دختر شما می‌خوام بذارید سه ماه که از صیغه دخترتون گذشت من صیغه اش میکنم به زن هم میگم عروس عموم صیغه کردم زنمم صداش در میاد منم میگم هرررری بفرما بیرون 💔💔💔💔💔💔  فقط میگم کار خدا بود که متوجه بشیم اگه ماشین خونه هم میزد بنام عروس عمو سریع بدون اینکه بفهمه درخواست توقیف اموال دادیم اداره ثبت خدا لعنتش کنه الهی خودش و عروس عموش تاوان پس بدند 

نه کار خدا یه روز که تو پارکینگ تلفنی داشتند صحبت میکردندفکر میکردند  کسی تو ساختمون نیست با ما ...

منطقی به نظر نمیرسه کار اون خانم و‌ مادرشون.

ببخشید من با اجازه یه سوال داشتم ازتون

سلام 

لطفا خصوصی پیام بدید 

ما برای حق میجنگیم نه حق الوکاله⚖️                 لطفاً برای رزرو وقت مشاوره تلفنی، آنلاین و حضوری خصوصی پیام بگذارید.                                             دادار به معنی آفریدگار است. 
خدا کنه حقمون بگیریم 😞 آقا با عروس عموش ریخته رو هم حالا عروس عمو طلاق گرفته که بعد سه ماه بیاد صیغ ...

چه عوضیایی پیدا میشن. امیدوارم مشکلت الان رفع شده باشه

من خودمم تقریبا یه همچین ماجرایی برام پیش اومد ولی آشنا نبود طرف. من با وکیل مهری اقدام کردم و تونستم خیلی راحت با حداکثر امتیازی که میشد بگیرم جدا شم. 

اگه به کار کسی اومد این شمارشه 09120067664