2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب کارش خوبم باشه قاضی به این راحتیا حکم نمیده، واقعا متاسفم واسه این قانون مسخره 

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

برای جدایی زیاد لازم نیست وکیل خصوصیات خاصی داشته باشه، قانون مشخصه و شرایط طلاق هم معلوم.

همین که راه رو بشناسه و مراحل رو سریع اقدام کنه کفایت میکنه. برای خانم ها هم وکیل اگه خانم خیلی بهتره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خب کارش خوبم باشه قاضی به این راحتیا حکم نمیده، واقعا متاسفم واسه این قانون مسخره 

توکل بخدا آخه چند تا سند داره میخواستم از طریق وکیل بتونم اثبات کنیم که مال خودش سند ها قولنامه ای راه فرار داره

برای جدایی زیاد لازم نیست وکیل خصوصیات خاصی داشته باشه، قانون مشخصه و شرایط طلاق هم معلوم. همین که ...

خدا کنه حقمون بگیریم 😞 آقا با عروس عموش ریخته رو هم حالا عروس عمو طلاق گرفته که بعد سه ماه بیاد صیغه این بشه بی وجدان نمیگه داره زندگی یه خانواده بهم میزنم

توکل بخدا آخه چند تا سند داره میخواستم از طریق وکیل بتونم اثبات کنیم که مال خودش سند ها قولنامه ای ر ...

دکتر جباری تهران هم هستند از وکلای خوب از دوستان هستند خیلی هم برش دارند

خدا کنه حقمون بگیریم 😞 آقا با عروس عموش ریخته رو هم حالا عروس عمو طلاق گرفته که بعد سه ماه بیاد صیغ ...

متاسفانه خیلی ها عواقب و تبعات کاری که میکنن رو در نظر نمیگیرن، برای یک خوشی (به ظاهر خوشی) موقت یک بنیانی رو فدا میکنن.

اگه قصدتون جدی بود و اظهار پشمونی نمیکنن و ادامه دارن میدن، سعی کنید خودشون اقدام کنن، اینجوری زودتر به نتیجه میرسید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
متاسفانه خیلی ها عواقب و تبعات کاری که میکنن رو در نظر نمیگیرن، برای یک خوشی (به ظاهر خوشی) موقت یک ...

اظهار پشیمانی که هیچ بدتر کتک هم میزنه میگیم زندگی پس از زندگی ببین فحش میده