2777
2789
عنوان

مادر پدر پرو

985 بازدید | 60 پست

من چ مجردی چ متاهلیم کار کردم صبحانه ناهار شام. ظرف .تمیز کردن خونه و..... همه چی بامن.

گفتم من الان تازه عقد کردم یکم بیرون باید برم باشوهرم.‌میگفتن الان بکن. باز ابجیت ازدواج کرد اونموقع ابجی میکنه. همش میگن تو بزرگتری 

الان خواهرم ازدواج  کرد دست ب هیچی نمیزنه. مجردیشم همین بود. 

منی ک بدردشون میخورم بمن هیچ پولی نمیدن. مثلا پول شامپو فوم‌صورت ژیلت و... یا هرچی

حتی جهاز دارن بطور میخرن . میگن براتو کمتر و ارزونتر بخریم ک برا اون‌گرونتر و بیشتر بخریم.تو بزرگتری

برا اون جهاز گرون  میخرن هرچی میخاد میخرن. ۸ ماهه عقده هرروز لباس میخرن پول ارایشگاه میدن  ناخن میزاره مژه و رنگ  و کراتین و... 

من بد بخت هیچی.

شوهرم کار گره پدر نداره

ولی دامادمون پدر داره 

جدا ازاین شوهرم بعضی موقع مرغ میخره زغال میخره میوه میخره یهو میشه ۶۰۰ هزار میاره خونمون یه وعده میخورن همه. مادرم‌میگه عه پولتو ندادیم. شوهرم میگه اگه میخواین بدین. بدین ب فاطمه.  بخدا شوهرم فکر میکنه الان کلی پول دارم.

مادرم از پدرم پول این چیزارو میگیره. میبره واس خودش طلا میگیره.شوهرم هرروز نون میگیره ده تا براخونمون.

بیشتر موقع این کارارو میکنه. مادرم دز پدرم پول میگیره ب بهانه اینکه بده به دامادش ک وسیله میخره. ولی مادرن میزنه ب جیب.

همیشه به خواهرم پول میده لباس میخره هرچی بخاد میخره.

الانم  به خواهرم ۵ تومن دادن ک برن مشهد. 

ولی بما پول ندادن بریم مشهد.

یک روزه پول کم اوردن  مادرم از پدرم ۹۰۰تومن گرفت ک براش واریز کنه

ولی واریز نکرد.

بمن گفت کارتم خرابه. فعلا با کارت خودت واریز کن یک تومن من بعدا بهت میدم.

یک تومنو بهم نداد به پدرم گفتم 

گفت بهت ۹۰۰ دادم که

گفتم بمن ندادی بمامان دادی. ۹۰۰ تومن

میگه خب دیگه بمامان دادم، داد بهت دیگه.

گفتم بمن نداد زن به جیب 

. من پول خودمو دادم به ابجی ۱ تومن. 

پدرم بهم صد تومن داد.

گفتم صد تومن  بعلاوه نهصد ؟؟ میشه یک تومن

من از پول خودم صد تومن ندادما یک تومن دادم.

پدرم فکر کرد ۹۰۰ تومنی ک داد مادرم داد بهم، منم صد گذاشتم روش. شد ۱تومن. برهمین صد بهم داد

.

گفتم مامان ۹۰۰ زد ب جیب.

۱ تومنم رو بده.

۱ تومن بهم داد.

مادرم  بهم۷۰۰ داد.

۲۰۰ زد ب جیب. میگه بسه دیگه

پول بهت میدیم خرج نکن.

گفتم ببخشیدا کی بمن پول دادین. شما ۱ تومن میگیرن ۷۰۰ میدین.

۵ تومن بگیرین ۳ تومن بهم میدین.

جهاز ک نمیگیرین .

حتی بیشتر موقع شوهرم  مرغ و گوسفند  و زغال واینا میخره از بابا پولشو میگیری بهمون نمیدی. میزنی ب جیب خودت.

بابا فکر میکنه ما پول وسیله رو ازت میگیریم.

۵تومن بهتون میدم تو بهم ۴ تومن میدی.

بابا فکر میکنه ۷ تومن دادی.

از من مایع میزاری برا خودت خرج میکنی. من اینو فهمیدم. شوهرم همیشه میگفت من نمیدیدم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لطفا به همسرت بگو چیری نخره 

اگه هم خیلی دوست دارید دوتایی باهم بیرون 

توم هربار پول خواستن بگو ندارم . این توانایی نه گفتن رو یاد بگیر 

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )

به پدرت بگو از این به بعد میخوای پول بدی به خودمون بده چرا میدی به مامان؟

مامان پولو از تو میگیره میذاره تو جیب خودش به ما نمیده منم جلو شوهرم خجالت میکشم زشته.دو روزه دیگ همینارو میزنه تو سرت شوهرت.

خیلی ساده ای اسی

یکم به خودت بیا

حداقل به شوهرت بگو برای خونه بابات خرید نکنه.

مگه پدر مادرت خدای نکرده علیل هستن؟

خودشون برن هرچی نیاز دارن برای خونه بخرن.

عزيزم اولا بحث با اينا فأيده نداره تو گوششون نميره 

كاري كه بايد بكني اينه كه ديگه نذاري شوهرت چيزي بخره براي خونتون ، اينطوزي داري هم چوبو ميخوري هم پيازو 

چون شوهرت وسيله ميخره روش نميشه پولو بگيره بعد فكر. ميكنه دارن پولو به تو ميدن ، كه تو هم چيزي بهت نميرسه ! و در واقع اونم همش داره خرج ميكنه بدون اينكه پدر مادرت پولش رو پس بدن ! سبك هم ميشي!  پس فردا زنذگيه اختلافي چيزي بشه خدايي نكرده همين شوهر منت ميذاره من براي خانوادت و تو اينقدر خرج ميكردم ! 

بعدش هم اگه ميتوني سريعتر ازدواج كن و رفت و آدما رو كم كن وقتي اينقدر فرق ميذارن، زيادي جلوي دستشون بودي همين ميشه ! 

بعضي مادرا همينقدر بي منطق هستن 

هر چقدرم حرف بزني همين آشه و همين كاسه تازه طلبكار هم خواهند شد

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

از این به بعد هر چی خواستن بگو اول پولش بریزید حساب بعد براشون خرید کنید به شوهرت هم بگو همیشه حساب حساب کاکا برادر پدر ومادرت هم یکی و دفعه براشون چیز مفت نخرید میبینن خبری نیست میروند دنبال کار خودشونبا رو درواسی وخجالت کاری پیش نمیره باشوهرت هما هنگ کن 

واییی چرا مامانت اینجوری رفتار میکنه.اعصابم خرد شد   به همسرت بگو چیزی نخره برا خونه تون

منم میگم ولی میخره. حتی خواهر شوهر برادر شوهر منم همینن. بخدا همه دوسدارن از ما پول بچاپن