2777
2789
عنوان

ابرو😊

276 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

۲۰ سالمه میخوام ابروم واصلاح کنم زن های خانوادم نمیذارن میگن هروقت ازدواج کردی منم نمیخوام ازدواج کنم تو این فاز نیستم سرم تو درس و ایناست دارمم خجالت میکشم چون خیلی پرمو هستم و پیوندی قاجاریه ابروهام همه ی همسن هام و حتی کوچیکتر از منم برداشتن حالا امروز میخوام برم آرایشگاه بگم درست کنه برام ولی میترسم خراب کنه یا زشت بشم چجوری بگم برداره که هم خیلی دخترونه باشه نازک و کوتاهم نباشه فرم صورتم بیضیه دوستان اگر خراب بشه دوباره میشه درستش کرد یا نه؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی مصیبت یعنی چی؟ موهای سر و ابرو هات دیر رشد میکنه ولی تا از حموم میای بیرون بعد شیو دست و پا موهای دست و پا قابلیت  شینیون رو داره😐

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
ببخشید منظورتون چیه یعنی برندارم؟

نه حتما بردار من ۱۷ سالمه برمیدارم دست و پاهام خیلی مو داره خیلی زود در میاد🥺ولی موهای سرم رشدش کمه🥺

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون

بگو فقط زیرشون رو بند بندازه اینجوری خیلی به چشم نمیاد مرتب و تمیز میشه و فرم ابروی خودت هم خراب نمیشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پس بگم فقط پیوندم و برداره و تمیزشون کنه؟

اره فقط بگو زیر ابرو رو بند بندازه بگو اصلا به ابرو هام دست نزن خودش پیوندی هم برمیداره دیگه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما