2777
2789
عنوان

ابرو😊

276 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

۲۰ سالمه میخوام ابروم واصلاح کنم زن های خانوادم نمیذارن میگن هروقت ازدواج کردی منم نمیخوام ازدواج کنم تو این فاز نیستم سرم تو درس و ایناست دارمم خجالت میکشم چون خیلی پرمو هستم و پیوندی قاجاریه ابروهام همه ی همسن هام و حتی کوچیکتر از منم برداشتن حالا امروز میخوام برم آرایشگاه بگم درست کنه برام ولی میترسم خراب کنه یا زشت بشم چجوری بگم برداره که هم خیلی دخترونه باشه نازک و کوتاهم نباشه فرم صورتم بیضیه دوستان اگر خراب بشه دوباره میشه درستش کرد یا نه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مصیبت یعنی چی؟ موهای سر و ابرو هات دیر رشد میکنه ولی تا از حموم میای بیرون بعد شیو دست و پا موهای دست و پا قابلیت  شینیون رو داره😐

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
ببخشید منظورتون چیه یعنی برندارم؟

نه حتما بردار من ۱۷ سالمه برمیدارم دست و پاهام خیلی مو داره خیلی زود در میاد🥺ولی موهای سرم رشدش کمه🥺

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون

بگو فقط زیرشون رو بند بندازه اینجوری خیلی به چشم نمیاد مرتب و تمیز میشه و فرم ابروی خودت هم خراب نمیشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پس بگم فقط پیوندم و برداره و تمیزشون کنه؟

اره فقط بگو زیر ابرو رو بند بندازه بگو اصلا به ابرو هام دست نزن خودش پیوندی هم برمیداره دیگه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما