2777
2789

دو تا دوست دارم یکی ۴ سال یکی دوسال ازم کوچکترن 

هر دوشون دوتا بچه دارن و ارشد رو گرفتن ولی من هنوز یکی و ارشد شرکت نکردم😔

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ وقت خودتو زندگیتو کلا هیچیو با کسی مقایسه نکن حتی نزدیک ترین افراد زندگیت مثلا خواهر برادر

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
یکیشون اره

خب 

توام با ليسانس ي شغلي پيدا كن اگرم حوصله داري بخون ديگ چ ريطي ب عقب موندگي داره ادامه تحصيل دادن يچيز شخصيه دليل نميشه چون كسي نخونده پس عقب موندس😑من خودم دانشجوام حالا فك نكني ترك تحصيل كردم و دفاع كردم از كسي😂

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

واااا

سه تا زندگی متفاوت با شرایط متفاوت

مقایسه داره اخه؟

مسابقه بچه اوردن و مدرک گرفتن که نیست

شما ببین هدفت چیه

مسیر خودتو برو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊