سلام، کیا مصرف کردن تتراسایکلین رو؟ واسه عفونت ادراری تو آزمایش کشت ادرار اینو توصیه کردن، تا حالا نخوردم و یکم برای مصرف داروهای جدید میترسم، عوارض خاصی ازش ندیدین؟
اگر میتونی برو دکتر جایگزین بده بهت چون ممکنه معدتو اذیت کنه. شما ک زخم داری چرا موقع تحویز دارو این ...
نه عزیزم هنوز دکتر نرفتم، دفعه قبل رفتم بهم نیتروفورانتوئین دادن چند روز خوردم اذیت بودم، معدم خوب بود، بدنم درد میگرفت، باز آزمایش دادم عفونت نداشتم اما الان دوباره سوزش داشتم آزمایش کشت دادم دیدم باز عفونت دارم و سه تا آنتی بیوتیک تتراسایکلین و آمیکاسین و داکسی سایکلین رو موثر معرفی کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه عزیزم هنوز دکتر نرفتم، دفعه قبل رفتم بهم نیتروفورانتوئین دادن چند روز خوردم اذیت بودم، &nbs ...
داکسی سایکلین و تتراسایکلین قاتل معده هستن اما زود جواب میگیری. امپول امیکاسین اوکیه میتونی بزنی. اما برای عفونت ادراری اگر دارویی میخوای که عوارضش کم باشه و به گوارش و معدت آسیب نزنه سفیکسیم بخور هر 12 ساعت یدونه
در ضمن نیتروفورانتوئین نهایت باید تا 4_3 روز مصرف بشه زیادش خطرناکه
والا فک کنم دو روز تونستم بخورم کلا، ولی عفونتم منفی شده بود، من آرتریت روماتویید دارم و داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی میخورم بخاطر همین خیلی زود به زود عفونت میگیرم