2777
2789

من 77 شوهرم 71

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یکی گفت ۸۳ بهتره من برم جام اینجا نیس🤣

ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن 

از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به نظرم دلیلی نمیشه بخواد عقب انداخت 

انتخاب هر دو مهمه که هر دو هم راضی هستن 

دومن متولد 83 الان 19 سالشه!

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن  از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به ن ...

والا من متولد ۷۸ام 

خیلی کوچیک  میبینم خودمو برای ازدواج 

دلم میخاد گاهی اونم منو ببره بیرون 🤣

الان یکی گفت ۸۳ بهتره من برم جام اینجا نیس🤣

بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سالشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
والا من متولد ۷۸ام  خیلی کوچیک  میبینم خودمو برای ازدواج  دلم میخاد گاهی اونم منو ب ...

بلاخره هر کسی شرایط خاص خودشو داره خوشبخت بشین⁦❤️⁩🌹

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن  از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به ن ...

هییی پیر شدم منم ۸۳ ام

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سا ...

میدونم من با خودم ک بزرگ ترم و هنوز آب‌نبات چوبی میخورم مقایسه میکنم 🤣🤣

خب تو خودتو بچه میبنی ما که عاقل بالغ میبینیم خودمونو

من نمی‌دونم ولی خب بلاخره 19 سال بالاتر از اسم قانونیه و هیچ مشکلی هم نداره به نظرم 

وقتیردو تا جون شرایطشون بهم میخوره عاشقن سن اصلا ملاک نیست 

بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سا ...

ببین این سنا ۱۹ و ۲۰ کلا زیر ۲۴ اگر بخوای با زمان قدیم مقایسه کنی اره میگی طرف بچه که نیست ۱۹ سالشه 

اما برای زمان الان 

که همه سن بالا ازدواج میکنن و کلا ازدواج شده بالای ۲۵ 

برای پسرا هم بالای ۳۰ ، واقعا زوده که تو شرایط  اقتصادی الان خودتو بندازی تو دردسر 

خیلی از دخترام که این سن ازدواج میکنن که اصلا درس و همه چیشونو ول میکنن اونم که دیگه اشتباه تر 

بخوای بخونی هم خب سخته با شوهر و بچه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛