2777
2789

من 77 شوهرم 71

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یکی گفت ۸۳ بهتره من برم جام اینجا نیس🤣

ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن 

از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به نظرم دلیلی نمیشه بخواد عقب انداخت 

انتخاب هر دو مهمه که هر دو هم راضی هستن 

دومن متولد 83 الان 19 سالشه!

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن  از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به ن ...

والا من متولد ۷۸ام 

خیلی کوچیک  میبینم خودمو برای ازدواج 

دلم میخاد گاهی اونم منو ببره بیرون 🤣

الان یکی گفت ۸۳ بهتره من برم جام اینجا نیس🤣

بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سالشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
والا من متولد ۷۸ام  خیلی کوچیک  میبینم خودمو برای ازدواج  دلم میخاد گاهی اونم منو ب ...

بلاخره هر کسی شرایط خاص خودشو داره خوشبخت بشین⁦❤️⁩🌹

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
ببخشید وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن  از یه طرف شرایط جور باشه و هر دو بالغ و عاقل باشن به ن ...

هییی پیر شدم منم ۸۳ ام

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سا ...

میدونم من با خودم ک بزرگ ترم و هنوز آب‌نبات چوبی میخورم مقایسه میکنم 🤣🤣

خب تو خودتو بچه میبنی ما که عاقل بالغ میبینیم خودمونو

من نمی‌دونم ولی خب بلاخره 19 سال بالاتر از اسم قانونیه و هیچ مشکلی هم نداره به نظرم 

وقتیردو تا جون شرایطشون بهم میخوره عاشقن سن اصلا ملاک نیست 

بابا ۸۳ که خوبه ۱۹سالشه مادر شوهرمن ۱۵ سالگی بچه ش دنیا اومده 🫥🫥🫥🫥🫥الان ۴۵ سالشه بچه بزرگش ۳۰سا ...

ببین این سنا ۱۹ و ۲۰ کلا زیر ۲۴ اگر بخوای با زمان قدیم مقایسه کنی اره میگی طرف بچه که نیست ۱۹ سالشه 

اما برای زمان الان 

که همه سن بالا ازدواج میکنن و کلا ازدواج شده بالای ۲۵ 

برای پسرا هم بالای ۳۰ ، واقعا زوده که تو شرایط  اقتصادی الان خودتو بندازی تو دردسر 

خیلی از دخترام که این سن ازدواج میکنن که اصلا درس و همه چیشونو ول میکنن اونم که دیگه اشتباه تر 

بخوای بخونی هم خب سخته با شوهر و بچه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛