پسرم کمتر از یک ماه دیگه تولدشه.یک سالش میشه اولش تصمیم داشتم بعد از ظهر تولد بگیرم خانوما بزن و برقص و عصرونه بعد شامم آقایون بیان دور هم جمع شیم ولی بنا به دلایلی منصرف شدم چون هم پسرم اذیت میشه هم خودم هم اطرافیان.حالا شوهرم رفته به مادرش اینا بگه که منصرف شدیم فقط بعد شام میگیریم همه با هم اونا هم گفتن که چرا نمیگیرین مهمترین تولد بچه یک سالگیشه منم به شوهرم میگم وقتی خودش هیجی نمیفهمه چرا این همه خرج کنیم بدار 4 یا 5 سالش بشه بعد.حالا شما میشه نظراتتون رو بگید
یکی از دلایلی که منصرف شدم اینه که تازه اش دندونیه پسرم رو پختیم به همه اقوام همسرم دادیم آش بعد اونا برای پسرم کادو آوردن من انتظار کادو نداشتم حالا خجالت میکشم واسه تولد دعوتشون کنم
نظر من اینه تا بچه بزرگ نشده تولد اشتباهه خودتون باشین بچه خیلی اذیت میکنه دختر من امسال دو سالگیش بود ببست نفر خانوادمون بودیم مختصر کلی اذیت کرد چه برسه بخوام جشن بزرگ بگیرم یک سالگی هم تقریبا ببست و پنج نفر خانوم بودیم خودمون بهتر بودراگه بگیرم چهار سالگیش که اونم سالن میگیرم واقعا نمیشه
درسته چیزی نمیفهمه الان اما بعدا که بزرگ شد عکسا و فیلمای تولد یک سالگیشو میبینه.خب بگو کادو نیارن هدف دورهمیه.حتما برای دنیا اومدنشم کادو دادن برای دندونی هم کادو دادن دیگه